SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Verdi, Katkı Sağladı"

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek, 3 yıllık dekanlık süresince gördüğü katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Prof.Dr. Özdemir'in ziyaretine ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi eski Dekanı, Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Türk Kardiyoloji Derneği Girişimsel Çalışma Grubu Başkanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.
 
13 Eylül Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında Prof. Dr. Ramazan Özdemir, 3 yıllık dekanlığı süresince Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın maddi ve manevi olarak desteklerini gördüğünü belirterek, “3 yıllık dekanlık süremiz oldu. Tabi bu bir bayrak yarışı, bayrağı başka bir arkadaşımıza devrediyoruz. 
 
3 yıllık dekanlığım süresince yapmış oldukları maddi ve manevi katkılarından dolayı öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Dekanlığım süresince bir abi, bir baba gibi arkamızda durdu. Tıp Fakültesinin etrafının, düzenlenmesi, park alanlarının yapılması ve yolların asfaltlanması konusunda bizlere son derece büyük yardımları oldu. 
 
Ayrıca Turgut Özal Tıp Merkezinin önemli eksikliklerinden biri olan Konukevi’nin yapımı konusunda büyük katkıları oldu. Bütün bu yaptıkları maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Malatya’mızı Büyükşehir konumuna getirmişlerdir, çok daha güzel yerlere de getireceklerdir” dedi. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Prof. Dr. Ramazan Özdemir’in Malatya’nın yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden birisi olduğunu belirterek, “Prof. Dr. Ramazan Özdemir beyin, dekan olduğu günden itibaren büyük hizmetleri oldu. Dekanlığı süresince kendisiyle istişarelerde bulunduk ve bundan da son derece memnun olduk. Tabi bu bir bayrak yarışı. Bu görevi yeni arkadaşımızın da en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum.
 
Prof. Dr. Özdemir’in başarıları her ortamda kendini göstermiştir. Kendisini tebrik ediyor, bundan sonra da başarılarına ve güzel hizmetlerine Malatya’mızda devam edeceğine inanıyorum” dedi. 
 
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Dekanlığı süresince kendisine vermiş olduğu maddi ve manevi katkıların anısına Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a plaket hediye etti. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız