SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Vereceğini Belirtti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:04:43
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Darende ilçesine ziyaretlerde bulundu.

Sivas’ın Gürün ilçesinde yaptığı ziyaret ve incelemelerin ardından beraberinde AKP Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş ile birlikte Darende ilçesine geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi Vali Süleyman Kamçı,  AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser karşıladı.

Bakan Güllüce, Darende ilçesindeki Günpınar Şelalesini, Tohma Kanyonunu, Kudret Havuzu'nu ziyaret ederek bilgiler aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, beraberindeki heyet ile birlikte Somuncu Baba Külliyesi’ni de ziyaret ederek, burada Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı Başkanı Hamit Hamidettin Ateş ilede bir araya gelerek Somuncu Baba Külliyesi'ndeki Somuncu Baba ve Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi’nin kabirleri başında dua etti. 

Bu arada Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser,  “Sayın bakanımıza Kentsel Dönüşüm Projesi ile birlikte ilçe merkezindeki çarşının yenilenmesi hakkında bilgiler verdik.  Sayın Bakanımız Darende’ye yeniden gelerek ziyaretlerde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ve projelerimize gereken desteği vereceklerini belirtti” şeklinde bilgi verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız