SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:38
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, Malatya Bedensel Engelliler Ampute Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp idarecileri ve sporcularıyla bir araya gelen Erkal, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. 

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Malatya Bedensel Engelliler Ampute Spor Kulübü’nün güzel bir faaliyet icra ettiğini belirten Erkal, “Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak kamunun, devletin, belediyenin asli görevlerinden olmalıdır. Belirli bir sistematik içerisinde bu kardeşlerimize destek olunması bizim açımızdan önemlidir. Bu kardeşlerimize ciddi seviyede destek verilmesi gerekmektedir. Malatya Büyükşehir yapılanması içerisinde Malatya’nın spor altyapısıyla ilgili de çalışmalarımız olacak” dedi.

Erkal, 30 Mart’tan sonra Malatya’nın büyük bir yapılanma içerisine gireceğini kaydederek, “Malatya’nın spor, sosyal ve teknik altyapısı yeni baştan gözden geçirilecek. Sportif anlamda engelli kardeşlerimize altyapı sağlamak ve bu kardeşlerimizin maddi imkanlarını genişletecek bir takım projeleri de hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bunun yerel yönetim anlayışımız açısından önemli olduğunu vurgulamak istiyorum” diye konuştu. 

“REHABİLİTASYON GÖREVİ GÖRÜYORUZ”

Malatya Bedensel Engelliler Ampute Spor Kulübü Başkanı Hepsen Metin, “Malatya Bedensel Engelliler Ampute Spor Kulübü, daha önceden Güneydoğu gazilerini rehabilite etmek ve hayata alıştırmak için kuruldu. Daha sonra biz bu kulübe bütün engelli bireyleri katmak suretiyle profilimizi genişlettik. Amacımız; engelli bireyleri evlerinden çıkarıp, spor yaparak hayata tutunmalarını sağlamak” dedi.

Metin, her ne kadar spor kulübü olarak görülseler de, rehabilitasyon görevi üstlendiklerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız