SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:26
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında kabul etti. Bu kapsamda, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube yöneticileri ve Hanımınçiftliği Eğitim Derneği yöneticileri, ayrı ayrı Başkan Gürkan’ı ziyaret etti. 

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, “Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ı her zaman gençliği desteklediği ve çalışmalarında yardımcı olması dolayısı ile ziyaret ettik. Kendisine sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde Milli Türk Talebe Birliği olarak, çalışmalarımızı her zaman gençlerle birlikte yapıyoruz. Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte ilişkiler kurup gençlik çalışmalarını daha yukarılara taşımak istiyoruz. O nedenle buradayız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milli Türk Talebe Birliği Başkanı ve yönetim kurulunun ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etti. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesi için gayret sarf eden Milli Türk Talebe Birliği’ni kutluyorum. Allah rızası için gençlerimizin kötü yollara tevessül etmemesi için çalışmaları ve gençlerin pozitif ilimlerle birlikte yetişmesi için çalışmalarını yürütüyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde dayanışma içerisinde olması bu milletimizin bölünmez bütünlüğünün temel teminatıdır. Dolayısıyla bu yolda gayret gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ve dernekleri tebrik etmek ve bunların çalışmalarını her daim yanlarında olmak bizim temel görevimizdir. Bundan sonrada çalışmalarında elimizden gelen desteği vereceğimizi ifade ederek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube yöneticilerini ağırladıktan sonra Hanımınçiftliği Eğitim Derneği Başkanı Hacı Bayram Yaman ve derneği yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Burada konuşan Hanımınçiftliği Eğitim Derneği Başkanı Hacı Bayram Yaman, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, sivil toplum kuruluşlarının önemli görevler üstlendiğini belirterek, “Hanımınçiftliği Eğitim Derneği Başkanı Hacı Bayram beyi burada görmekten mutluluk duydum. Kendilerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle o bölgede insanımızın eğitim faaliyetleri noktasında milli, manevi değerlerine bağlı bir şekilde eğitilmeleri ve bu eğitimlerin yaşantılarına aktarılması noktasında büyük çaba ve gayret gösteriyorlar. Bizlerde belediye olarak bizim yaklaşımımız sivil toplum örgütleriyle birlikte şehrin genel anlamda yönetilmesi fikrini hep ifade etmişizdir. Çünkü değerleriyle yönetilen şehirler erdemli ve faziletli şehirlerdir. Biz tüm sivil toplum örgüt, dernek ve kuruluşlarıyla birlikte şehrin değerlerini ve sorunlarını birlikte paylaşıp, yol haritasını ve yön pusulasını birlikte belirlemek noktasında gayret gösteriyoruz”  dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız