SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Destek Vereceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Şeker Fabrikası ile Şeker-İş Sendikası'nı ziyaret etti.

Şeker Fabrikası yöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından fabrika sahası içerisindeki Şeker-İş Sendikası'nı ziyaret eden Çalık, "Geçen dönem Şeker Fabrikası'nı üretimini aksamaması için ihtiyaç duyulan arazinin verilmesi için yaptığımız çalışmada başarılı olduk. Şeker Fabrikası, Anasol-M hükümeti döneminde özelleştirmeye çıkartıldı. Geçici kadroyla çalışan arkadaşlarımın sorunlarını da çözmeye çalışacağız. Doğalgazın gelmesi nedeniyle Şeker Fabrikası'ndaki maliyet 1.8'e düştü. Çok sağlıklı bir diyalog içerisindeyiz. Bundan sonrada zor dönemleri yaşamamak için yolumuza devam edeceğiz. Şeker Fabrikasının çalışması için elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

Şeker-İş Sendikası Başkanı Nuri Murat, gerçek emekçilerin geçen dönemde kadro alamadığını ve bundan dolayı kadro bekleyen 190 işçinin durumu için destek istediklerini söyledi. Geçici işçilerin kadroya alınması esnasında hiçbir suiistimalin yaşanmadığını belirten Murat, Şeker Fabrikası'nın Malatya'ya 200 milyon TL tutarında bir katkı sunacağını, bu yıl 70-80 bin adet araca nakliye ödeneceğini ve yaklaşık 50 bin ton şekerin üretimini hedeflendiğini söyledi. Murat, "Bizlere ve buraya sahip çıkın" dedi.

Çalık, Şeker Fabrikası işçilerini taşıyan servis otobüsüne de binerek işçilerle selamlaştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız