SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Verilecek Yeni Sektörler...

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:23:23
Destek Verilecek Yeni Sektörler...
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından destek verilecek yeni sektörler açıklandı. 

TKDK tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği'nin katılım öncesi mali yardım aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 23.01.2013 tarihinde dokuzuncu başvuru ilanına çıkmış bulunmaktadır. Dokuzuncu çağrı ilanı ile birlikte IPARD Programı’nın uygulandığı her ilden her alt tedbir kapsamında başvuru alınabilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Bu kapsamda Malatya’da uygulanacak yeni sektörlerin kırmızı et üreten tarımsal işletmeler (büyükbaş-küçükbaş), kırmızı et işleme tesisleri ve kesimhaneler, yerel ürünler ve mikro işletmelerin geliştirilmesi ve kırsal turizm olduğu bildirildi.

Başvuruların 15 Şubat 2013 tarihinde saat 09.00’dan itibaren, yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK il koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlayacağı, başvuruların son teslim tarihinin ise 15 Mart 2013'de saat 21.00 olduğu kaydedildi.

IPARD Programı ve Malatya ilinde desteklenecek alanlar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen yatırımcıların, TKDK resmi internet sitesi www.tkdk.gov.tr, 444 85 35 proje yardım masası hattı ve il koordinatörlüğünün Milli Egemenlik Caddesi No: 57 adresindeki hizmet binasında oluşturulmuş yardım masasına başvurabileceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız