SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Veririz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Mannheim Belediye Başkanı Dr. Peter Kurz ile Avrupa Malatyalılar Derneği'nin davetlisi olarak Almanya'da bulunan Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Mannheim'deki çeşitli tesislerde incelemeler yaptılar.
 
Avrupa Malatyalılar Derneği Başkanı Murat Alabaş'ın da eşlik ettiği Malatya heyeti mensupları; Mannheim'deki MVV Çöp Arıtma Tesisi'nde incelemede bulundular. Almanya'nın en büyük beş tesisinden biri olduğu belirtilen bu tesisin çöpten sıcak su, elektrik, kalan artıklardan ise gübre ve metal atıkları ayrıştırdığı belirtildi. Vali ve Belediye yöneticilerine bilgi veren MVV Tesislerinin Müdürü ve mühendisleri, bu tesislerin Avrupa Birliği Çevre Destekleme Projesi ile maddi olarak da desteklenebileceğini belirttiler.
 
Heyete ev sahipliği yapan Mannheim Belediye Başkanı Dr. Kurz ise, kısaca "MA-MA" olarak adlandırılan Malatya- Mannheim projelerine her anlamda destek vereceklerini söyledi.
 
Vali Saran, Belediye Başkanı Çakır ile Belediye Başkan Yardımcısı Mumcu'nun, Pazar günü Malatya'ya dönecekleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız