SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:02
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Valisi Vasip Şahin, “Başarıya Doğru Projesi ile amacımız, daha nitelikli ve başarılı öğrenci yetiştirmektir” diyerek, uygulanan proje ile başarının arttığını söyledi.

Fırat Kalkınma Ajansı Salonu’nda, Malatya Valiliği Başarıya Doğru Projesi 2014 yılı 1. değerlendirme toplantısına; Vali Vasip Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, kaymakamlar, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Şahin, “2012-2013 eğitim öğretim yılında başlatılan Başarıya Doğru Projesi’ni 2013-2014 eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Bu yıl da Başarıya Doğru Projesi’nin aynı kararlılıkla devam ettireceğiz” diyerek, burada en büyük görevin öğretmen ve okul idarecilerine düştüğünü vurguladı.

“Başarıya Doğru Projesi ile amacımız, daha nitelikli ve başarılı öğrenci yetiştirmektir. Kendisine ve ailesine ve ülkesine sorumlu bireyler yetiştirmek amacımızdır” diyen Vali Şahin, uygulanan proje ile de başarının arttığını söyledi.

Öğrencilerin sınav stresini azaltmanın da amaçlandığını söyleyen Vali Şahin, “Halk Eğitim Merkezi kanalıyla açtığımız kurslara takviye almaya maddi gücü yetmeyen öğrencilerimizden oluşuyor. Öğrencilerin eksik kaldığı müfredatta, kendi öğretmenlerimiz ile açtığımız kurslarda öğrenciler takviye edilmeye çalışılıyor” şeklinde konuştu.

Ortaokul 8. sınıflar ile lise 12. sınıf öğrencilerine uygulanan Başarıya Doğru Projesi ile 9 ortaokulda 2 bin 600 öğrenci ve 5 lisede 979 öğrencinin devam ettiğini bildiren Vali Şahin, öğrencilerin yılsonuna kadar toplam 6 sınava iştirak etmiş olacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız