SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Vermeye Hazırız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, Malatya'daki ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki maden yataklarının gün yüzüne çıkarılması ve araştırılması için Mecliste verdiği araştırma önergelerinin ardından, Hekimhan ilçesinde yapımı devam eden Kolin şirkete ait maden işletme tesislerinde incelemelerde bulundu. 

Beraberindeki partililerle birlikte inşaat alanında firma yetkilileriyle görüşen Milletvekili Şahin yaptığı açıklamada, "Mecliste Malatya'mızda bulunan maden yataklarımızın üretime kazandırılabilmesi, uç ürünlere dönüştürülmesi için ciddi bir çalışma içersindeyiz. Hem Malatya'mız hem de Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki madenlerle ilgili meclis araştırması yapılması için önerge verdik. Başta buradaki maden yataklarımız olmak üzere Hekimhan'ımızda Kuluncak da, Pütürge'de ve birçok bölgemizde maden yataklarımız var. Bunların tümünün yer altı fotoğraflarının çekilip mutlaka değişik ürünlerin ülke ekonomisine kazandırılması noktasında çalışmalar yapıyoruz "ifadelerini kullandı.

Ülke olarak en büyük sıkıntılarımızdan birinin ithalatta en büyük payın enerjiye ayrıldığını söyleyen Şahin, "Bu sebeple cari açığın kapatılmasında ve madenlerin uç ürünlere dönüştürülmesi noktasında Malatya'mızda bu tesislerin sayısının artırılması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu konuda siyasiler olarak kapımız 24 saat açık. İnşallah yapacağımız bir şeyler olursa bu konuda biz her zaman için sizlerle beraberiz. Malatya'nın İskenderun Demir Çelik'e alternatif olacak bir merkez olması bizim en büyük temennimizdir. Bürokrasi ayağında karşılaşacağınız sıkıntılar olursa elimizden gelen desteği veririz” diye konuştu.

Firma yetkilisi Mustafa Olacak ise Milletvekili Şahin'in tesislerini ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek Şahin'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İnşaatın yüzde 70 oranında tamamlandığını belirten firma Mustafa Olacak, 7 bin metre kare kapalı alanı olan tesislerin Ağustos ayı gibi tamamlanacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız