SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Girişimci İşkadınları Dernekleri Federasyonu (AGİFED) Başkan ve üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasına tam destek verdi.

AGİFED Başkanı Nilüfer Baran, Adana Kadın Girişimciler Derneği Başkanı ve AGİFED 2.Başkanı Yasemin Yılmaz ile Basın Danışmanı ve AGİFED Denetleme Kurulu Başkanı Dürdane Özşen beraberindeki bir grup kadın girişimci, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kriz Varsa Çare de Var" sloganından yola çıkarak TOBB'un başlattığı kampanyaya desteklerini sunan Türkiye'nin değişik illerinden gelen Kadın Girişimciler, TOBB'un kampanyasını desteklediklerini ve başarıya ulaşması için ellerinden gelen desteği sunacaklarını belirttiler.

AGİFED'in Başkanı Nilüfer Baran ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Biz Anadolu Kadın Girişimci Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri olarak, bugün burada Anadolu iş kadınlarını temsilen bulunuyoruz. KOSGEB içinde oluşacak kadın girişimci biriminin kuruluş kararını memnuniyetle izliyoruz. Ancak birimin başına bir kadının görev almasını yürekten istiyoruz.Kriz varsa çare var söylemini Federasyon olarak çok değerli buluyor ve destekliyoruz. Kriz varsa çare ne diyenlere çözüm kadınlarda dedik. Krize çare olarak öncelikle mevcut kadın girişimcilerimizin hayatta kalmasını sağlayacak fon ve bilgi desteğinin gelecekteki oluşacak yeni kadın girişimci şirketlerine örnek teşkil edeceği inancındayız. Bu nedenle TOBB bünyesinde var olan kadın girişimci şirketlerinin korunması için iş geliştirme ve sistemleşme eğitimlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli fonun geliştirilmesini arzu etmekteyiz.

Yeni teşvik paketinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin yaşamasını sağlayacak bir gelişme göremedik. Var olan küçük ve orta ölçekteki işletmeler lehinde yeniden düzenlenmesi için gerekli tüm çalışmalarda TOBB ile birlikte hareket etme kararı aldık" dedi.

Ziyarete, Adana, Aksaray, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Gaçiantep, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Van ve Zonguldak'tan kadın girişim derneklerinin başkanları da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız