SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destekçilere Teşekkür Belgesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Eğitim Öğretim Çalışma Grubu ile Gençlik Meclisinin 2006–2007 eğitim öğretim yılında ortak düzenlediği OKS kursuna gönüllü olarak destek veren öğretmen ve öğrencilere Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından teşekkür belgesi verilmesi dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Yerel gündem 21 toplantı salonunda düzenlenen programa Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Baysar, Eğitim Öğretim çalışma grubu temsilcisi Süleyman Güner, Çocuk Çalışma grubu temsilcisi Mustafa Adıgüzel, Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ongun ve OKS’ye destek veren hocalar ve üniversite öğrencileri katıldı.

Çocuk grubu temsilcisi Mustafa Adıgüzel yaptığı konuşmada böyle bir imkânı sağladığı için Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğine teşekkürlerini belirterek geçen yıl gösterilen performansın bu yılda düzenlenecek olan Ders Destek Kursu projesiyle daha ileriye götürüleceğini, bu işe gönül veren arkadaşların büyük fedakârlık gösterdiklerini söyledi.

Daha sonra söz alan Eğitim öğretim grubu temsilcisi Süleyman Güner, gerçekleştirilen OKS projesinin toplum tarafından benimsendiğini ve bu etkinliklerin bundan sonrada bu şekilde devam etmesi gerektiğini vurgulayarak “Okul bizim yuvamız, yaşasın okulumuz”felsefesi üzerinde hareket etmemiz gerektiğini söyledi.

Güner; insana verilen değerin ona verilen hizmet ile anlaşılacağını belirterek öğrencilerin dershane dışında da desteklenmesi gerektiğini, günümüzde ihtiyaç duyulan dershane olgusunun eğitimin deformasyonunun göstergesi olduğunu belirtti.

Genel Sekreter Doç.Dr. Baysar bu yıl da geçen yıl olduğu gibi örnek bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek sözü fiiliyata dökmenin zor fakat önemli olduğunu, Yerel Gündem 21 faaliyetlerine gönüllülük esasına dayalı olarak destek veren gönüllülerin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

Zaman şartları içinde dershane eğitimi almadan öğrencilerin bir yere gelmesinin zor olduğunu belirten Baysar, burada gerçekleştirilen projedeki amacın ise dershaneye gidemeyen maddi durumu yetersiz fakat başarılı öğrencilere gerekli yardımda bulunmak olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız