SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteklenmesi Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:01:41
A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya’da Alişar Köyü’nün sporcuları, Kent Konseyi Spor Grubu ile buluştu.

Alişar Köyü’nün tekvando takımı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım’ı ziyaret etti. Kent Konseyi Spor Çalışma Grubuna katılmak üzere gerçekleştirilen ziyarete, Spor Çalışma Grubu Temsilcisi Kadir Yıldırım, Alişar Köyü Tekvando Eğitmeni Erdal Talas ve öğrencileri katıldı.

Anneleri ev hanımı babaları inşaat işçisi olan yaşları 7 ile 15 arasında değişen çocuklar, Battalgazi’de Alişar Köyü’nde yaşıyor.

Ali Yıldırım, şehrin en ücra noktasına kadar sporun gitmesine karşılıksız büyük katkıda bulunan Tekvando Eğitmeni Erdal Talas’a teşekkür ederek, yerelde amatör bazda sportif faaliyetlerin beklenen düzeye ulaşması için daha çok spor alanlarının tahsis edilmesi, sporla ilgilenen gençlerin de şevklerinin kırılmaması için daha çok desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Tekvandocu çocuklar ise spora başladıklarından beri, derslerinde daha başarılı olduklarını, daha disiplinli olduklarını, gelecekle ilgili daha güzel hayaller kurduklarını kaydetti.

Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Temsilcisi Kadir Yıldırım, spor çalışma grubu olarak her daim çocukların ve gençlerin yanında bulunduklarını ifade ederek, Antrenör Erdal Talas’ın koçluğunda kısıtlı imkanları zorlayarak haftanın 4 günü çalışmalar yürüten bu çocukların Kent Konseyi Spor Çalışma Grubuna üye olarak grubun çalışma azmini artırdıklarını belirtti.

Çocuklar, öğrenmiş oldukları tekvando hareketlerinden kısa bir gösteri yaparak hünerlerini sergiledi. Yıldırım, program sonunda çocuklara kitap hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız