SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destekler Meyvelerini Veriyor"

0
Güncellendi - 2016-03-05 00:41:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı sporcular, Muay-Thai Federasyonu'nun 2016 yılı Faaliyet programında yer alan Türkiye Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay-Bayan) Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında ve Wushu Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Wushu Şampiyonası'ndan derecelerle dönmüşlerdi. Sporcular, il temsilcileri ve antrenörleriyle birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Muay-Thai Federasyonu 2016 yılı Faaliyet programında yer alan Türkiye Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay-Bayan) Muay-Thai Türkiye Şampiyonası, 28 Ocak-7 Şubat tarihlerinde Aydın'ın Söke İlçesi'nde yapıldı. Şampiyonada, Malatyalı sporculardan Yasin Gün birinci, Berkant Erdoğan ikinci, Emre Özbulut, Abdullah Yavuz, Goncagül Aydın, İkranur Kaya ve Aslıhan Evci üçüncü oldu.

Wushu Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Wushu Şampiyonası ise 15-25 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapıldı. Şampiyonada, Malatyalı sporculardan Abdullah Yavuz ve Mehmet Bozdemir birinci, Yunus Şahin, Uğur Öztürk, Ahmet Erdem ve Ahmet Özdemir ikinci, Burak Kılınç, Yusuf Paydaş, Ebubekir Karakuş ve Çağrıbey Yetiş ise üçüncü oldu.

m2Alınan bu başarılardan dolayı dereceye giren sporcular, antrenörleri ve beraberinde Wushu ve Muay- Thai İl Temsilcisi Hüseyin Yalçın, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

"BAŞARILARIN DEVAMINI BEKLİYORUZ"

Muay-Thai ve Wushu İl temsilcisi Hüseyin Yalçın, elde edilen derecelerin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, bu tür başarıların devamını beklediklerini ifade etti.

Yalçın, iki Türkiye şampiyonasında da Malatyalı sporcuların iyi performanslar ortaya koyduklarını kaydederek, "Türkiye Muay-Thai Şampiyonasında 81 ilden yaklaşık 2 bin sporcu, hakem ve antrenör katıldı. Spor severlerin ücretsiz olarak izlediği şampiyona da Malatya’dan Yasin Gün, Berkant Erdoğan, Emre Özbulut, Abdullah Yavuz, Goncagül Aydın, İlknur Kaya ve Aslıhan Evci Türkiye dereceleriyle döndüler. Muay-Thai takımı olarak Söke’de büyük bir başarıya imza attı. Wushu Türkiye Şampiyonasına ise 81 ilden yaklaşık bin 500 Sporcu, hakem ve antrenörler katıldı. Wushu Şampiyonasından İlimiz sporcularından Abdullah Yavuz, Mehmet Bozdemir, Yunus Şahin, Uğur Öztürk, Ahmet Erdem, Ahmet Özdemir, Yusuf Paydaş ve Burak Kılınç Türkiye dereceleriyle döndüler. Camiamızda desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen olmak üzere, tüm şube müdürlerimize teşekküllerimizi sunarız. Şampiyonalara sporcularımızı büyük bir özveri ile hazırlayan antrenörlerimiz Ramazan Yavuz ve Hasan Basri Kakakuş'a teşekkür ediyorum" dedi.

"SPORCULARIMIZ BİZ OLDUKÇA MEMNUN ETTİ"

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, " Wushu ve Muay-Thai branşlarında yapılan Türkiye Şampiyonalarında birden çok Türkiye dereceleri alarak ilimize dönen sporcularımızı bizleri oldukça memnun etti. Sporcularımıza verdiğimiz desteklerin bu şekilde şampiyonluklar ve dereceler şeklinde semere vermesi yaptığımız emek ve hizmetlerin doğru olduğunu kanıtlıyor. Her iki şampiyonada da dereceye giren sporcularımızı antrenörlerini ve emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Fındıklı, ziyarette sporcularla fotoğraf çektirerek, çeşitli hediyeler verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

m3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız