SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destekleri Boşa Çıkarmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:12
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hokey Federasyonu faaliyet programında yer alan 16 yaş altı Türkiye Şampiyonası’na katılan Malatyalı Hokeycilerin çeyrek finale yükseldikleri bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Antrenör Savaş Yılmaz, “Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan ve 20 Mart’ta sona erecek olan şampiyonaya Malatya’dan dört takım olarak katıldık. Bir bayan üç erkek takımı olarak katıldığımız bu şampiyona alt yaş grubu sporcularımız için büyük önem arz ediyor. Çünkü bir ay sonra yapılacak olan 16 Yaş Altı Milli Takım Seçmeleri öncesi eksiklerimizi görüp o seçmelere daha iyi hazırlanmamız açısından önemliydi. Çünkü Temmuz ayında Çek Cumhuriyeti’nde yapılacak olan 16 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Milli Takımımıza aday olan sporcularımız var kendilerini çok iyi hazırlayıp milli takıma girmek için ellerinden geleni yapacaklardır” ifadelerini kullandı.

Antrenör Yılmaz, “Sporcularım ile çok güzel hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah bu şampiyonayı ilk üçte tamamlamak istiyoruz. Grup müsabakalarını bitirdik. Çarşamba ve perşembe günü yapılacak olan çeyrek final ve yarı final maçlarını da geçip final oynamak istiyoruz. Malatya’da hokeyi destekleyen ve desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkürlerimizi gönderiyorum. İnşallah buradan alacağımız başarılı sonuçlar ile onların desteklerini boşa çıkarmayacağız” şeklinde açıklamasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız