SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DES'ten 'Başka' Cemaat Uyarısı!

0
Güncellendi - 2018-01-09 03:40:38
DES'ten 'Başka' Cemaat Uyarısı!
A- A+ PAYLAŞ

Demokrat Eğitimciler Sendikası Malatya İl Başkanı Veysel Fırat, "Fetöcülerden boşalan yerler şucularla bucularla değil milletin evlatlarıyla doldurulma ki çocuklarımızın birilerinin darbesine karşı kendilerini tankların altına atmasın."dedi.

Fırat yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak uyarıyoruz! Hükümetin yaptığı yanlış uygulamalar sayesinde devlet kadroları bazı cemaatler, vakıflar ve dernekler tarafından paylaşılıyor izlenimi vermektedir. Bu da milletimiz arasında kırgınlığa küskünlüğe sebep olmaktadır. 15 Temmuz Gazisi bu millete bu uygulama reva değildir. Böyle olmadığını iddia edenler kendi kendilerine sorsunlar, birilerini görmeden, bir yerlere dâhil olmadan her hangi bir kadroya geliniyor mu gelinmiyor mu? Soruya cevabınız ‘’gelinmiyorsa’’ bizimle aynı fikirdesiniz demektir.

Cumhurbaşkanımız sürekli söylüyor ya, bir terör örgütü başka bir terör örgütü ile yok edilemez. Ülkemizde darbe yapan bir cemaatle de başka bir cemaatin desteği alınarak mücadele edilmez. Mücadele devlet nezdinde devletin gerçek sahibi milletle yapılır. Nihayetinde 15 Temmuz günü sokakları cemaatler değil millet doldurmuştu. Devlet kadrolarına bir kuruluşun mensupları doldurulursa, insanları cemaat ya da vakıflara dahil olma telaşı içine sokarsın devletin gücü zaafa uğrar. Sağcısı - solcusu ile ülkeyi yöneten hükümetler yıllarca Fetullahçılara pozitif ayrımcılık yaptılar. Belediyeler devlet okullarına hizmette yavaş davranırken onların okullarına hizmette kusur etmediler ve sonunda bize 15 Temmuzu yaşattılar. Ülkeyi yönetenlerin buna fırsat vermesi gelecekte yeni 15 Temmuzlara sebep olacaktır. Aynı şeyleri bu millete yaşatacak uygulamaları istemiyoruz.

Liyakata ve işi ehline verme ilkesine dikkat etmeyip de bazı bağlantılar düşünülerek kadrolar doldurulursa gün gelir devlet birlerinin eline geçer. Milletimiz de o birilerine yanaşır ki devlet nezdinde muhatap bulsun yer edinsin. Bu durma müsaade etmek geleceğe fitne tohumu ekmektir, haksızlıklara zemin hazırlamaktır. Fetö kullanılarak Ergenekon kadroları boşaltıldı ve Fetöcülerle dolduruldu onlar da darbe yaptı. Fetöcülerden boşalan yerler şucularla bucularla değil milletin evlatlarıyla doldurulma ki çocuklarımızın birilerinin darbesine karşı kendilerini tankların altına atmasın.

DES olarak bu izlenimlerimizin hem kamuoyunun bilmesini hem de hükümet tarafından dikkatlice incelenmesini istiyoruz."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız