SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dev İkramiye Malatya'ya Çıktı

0
Güncellendi - 2016-06-03 20:08:14
Dev İkramiye Malatya'ya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

5 haftadır devreden Süper Loto’nun 11 milyon 445 bin 247 lira 75 kuruşluk büyük ikramiyesi Malatya’ya çıktı. Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi’nde yer alan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi zemin katındaki bayide oynandığı tespit edilen kupon ile 17- 28- 29- 37- 39 ve 40 numaralarını bilen şanslı vatandaş 11 milyon 445 bin 247 lira 75 kuruş’un sahibi oldu.

Malatyalı şanslı milyonerin henüz kim olduğu bilinmezken kuponun oynandığı bayide sevinç hakim. Süper Loto Bayisinin yetkilisi Erdem Akgül, ilk defa kendi bayilerinden bir kişinin bu kadar yüksek bir miktarda ikramiye kazandığını belirterek, “İkramiyeyi kazanan kişiye öncelikle hayırlı olsun diyorum, inşallah parayı hayırlı işlerde kullanır ve Malatya’mıza yatırım yapar” şeklinde konuştu.

Kuponun kendi bayilerinden oynanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Akgül, ikramiyeyi kazanan kişinin şu ana kadar bayilerine uğramadığını söyledi.

Talihlinin kendi yazdığı numaralar ile 4 liralık kupon yaptığını dile getiren Akgül, “Milli piyangodan öğrendiğimiz bilgiye göre kendisi 4 liralık bir kupon yapmış ve kuponu kendisi oynamış makineye oynatmamış” diye konuştu.

Şanslı kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmediklerini söyleyen Akgül, “Bu bayi çok yoğun bir noktada ve çok fazla insan gelip gidiyor o yüzden ikramiye kazanan kişinin Malatyalı olup olmadığını bilmiyoruz ama bir Malatyalı olarak bu paranın bir Malatyalıya çıkmasını isteriz” ifadelerini kullandı.

Bu arada geçtiğimiz Şubat ayındaki Süper Loto'nun 1 milyon 351 bin TL'lik büyük ödülü de yine Malatya'ya çıkmıştı.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız