SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dev Öğrenci Projesine Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin 91 bin dev öğrenci projesi ödüle layık görüldü.

Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği yerel yönetimler ödülleri çerçevesinde, eğitim, kültür ve sanat kategorisinde Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'e, 91 bin dev öğrenci projesinden dolayı plaket verildiği bildirildi. Plaketin verilmesi için Malatya Valisi'nin 19 Aralık'ta Ankara'ya davet edildiği, ancak Vali Daşöz'ün ödül töreni programı saatinde Malatya Devlet Tiyatrosu açılışı nedeniyle gidemediği bildirildi. Daşöz’e gönderilen plaket, 91 bin dev öğrenci İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bir törenle Vali Daşöz'e verildi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Poyraz ve Mahmut Berk ile 91 bin dev öğrenci İlköğretim Okulu Müdürü Nazmi Değirmenci ve 91 bin dev öğrenci İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hüsamettin Özden ile 91 bin dev öğrenci projesi kurulu üyelerinin katıldığı programla sözü edilen plaket Vali Daşöz'e verilirken, aynı programda, 91 bin dev öğrenci projesi kurulu üyelerine de teşekkür belgesi takdim edildi.

Programda, ayrıca 91 bin dev öğrenci İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hüsamettin Özden, Vali Halil İbrahim Daşöz'e, Okul Aile Birliği'nin teşekkür plaketini takdim etti.

Vali Halil İbrahim Daşöz, burada yaptığı konuşmada, 91 bin dev öğrenci projesi ile 5 okulun yapılmasının yanı sıra öğrencilerin adeta bir tarih yazarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yaptıklarını dile getirdi. Plaketi proje kurulu üyelerin adına aldığını söyleyen Vali Daşöz, 91 bin dev öğrenci proje kurulunun ayrıca geçtiğimiz günlerde Önce Vatan Şehit Aileleri Derneğine bina satın aldığını hatırlatıp, şimdi de Atatürk Evi'nin Atatürk Müzesi'ne dönüştürülmesi nedeniyle buraya Çanakkale Savaşı'nı simgeleyen sanat eseri bir halı hediye edeceğini duyurdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız