SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devam Edersek Ne Ala"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:41:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Öznur Çalık. “2002 yılında Türkiye ile Yunanistan’ın ekonomik dengeleri bir birine çok yakın, göstergeleri bir birine çok yakındı. İflas eden Yunanistan gibi bir Türkiye yok ise bunun en önemli sebebi tek başına AK Parti iktidarıdır” dedi.

Çalık, Malatya milletvekili Nurettin Yaşar ve partililer birlikte Arguvan ilçesine 7 Haziran sonrası teşekkür ziyaretinde bulundular. Çalık ve Yaşar esnafları ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

AKP Arguvan ilçe teşkilatında düzenlenen istişare toplantısında konuşan AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, “burada bir birimizi anlamaktan çok sizinle temas etmek ve sizi dinlemek istiyoruz. Seçim sonucunu sizinle istişare etmek için geldik” dedi.

Konuşmasına Arguvan ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek başlayan Çalık, “Yıllar sonra Yoncalı Barajı’nın temelini attık ve ek ödeneklerle güçlü bir şekilde projenin tamamlanması için çalışmaları sürdürüyoruz. Heyelan bölgesinde olan evlerin yeniden AFAD tarafından yapılması için daha önce çalışmalarımızı başlatmıştık, bu görüşmeler devam ediyor. Büyükşehir belediyemizin Arguvan için yapacağı yol çalışmaları daha önce İl Özel İdaresi’nin yapmış olduğu yol çalışmasının en az 10 katı” diye konuştu.

Çalık, koalisyon çalışmaları hakkında da konuşarak; “Koalisyon çalışmalarından sonrada ilk hedefimiz hükümeti kurmaktır. İktidar olarak devam edersek ne ala, olmadığı takdirde muhalefet ve oda olmazsa sandığa teşkilatlarımızın hazır olduğunu çok net şekilde görüyoruz” dedi.

Yunanistan’daki son gelişmeleri de değerlendiren Çalık, “2002 yılında Türkiye ile Yunanistan’ın ekonomik dengeleri bir birine çok yakın, göstergeleri bir birine çok yakındı. Bugün Yunanistan iflasın eşiğinde, Türkiye ise büyüyen ve gelişen bir ülke. Ekonomik göstergelerimiz çok iyi gidiyor. İflas eden Yunanistan gibi bir Türkiye yok ise bunun en önemli sebebi tek başına AK Parti iktidarıdır. İnşallah bundan sonrada iktidar olam  süreci devam eder ve istikrar sürer” diye konuştu.

Çalık, Arguvan İlçe Merkezinde Tepebağ Mahallesinde bir süre önce çıkan yangında evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Çalık, burada AFAD yöneticilerini arayarak, vatandaşlarla ilgili çalışmaların kısa sürede hızlı bir şekilde bitirilmesini istedi.

Çalık ve beraberindeki heyet Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya’yı da ziyaret etti. Çalık, burada evleri yanan vatandaşların sorunlarının çözülmesini isterken, kaymakam Yosunkaya ise vatandaşlara evlerinin onarılması için 30’ar bin TL yardım için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız