SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devam Etmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:43
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Selahattin Gürkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Gürkan, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Barosu’nu ziyaret etti. Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduk. Nasip olursa yola devam etmek istiyoruz” dedi.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise, Gürkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Son 10 yıldır ülkemizdeki ekonomik, siyasal ve sosyal değişim ve dönüşümler ile demokrasinin çıtasının yükselmesi neticesinde yerel yönetimlerin önemi kat be kat artmıştır. Malatya’mızın da büyükşehir olması hesabiyle iki büyük merkez ilçemiz oluştu. Bu anlamda yerel yönetimlerin önemi ve ağırlığı daha da artmıştır” diye konuştu.

Gürkan, daha sonra Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini (MÜSİAD) ziyaret etti. Gürkan, buradaki konuşmasında, “Önümüzdeki yerel seçimler dolayısıyla hem sizleri ziyaret etmek hem de görüş ve düşüncelerini almak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. MÜSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare içerisinde olduk. Biz her zaman sivil toplum kuruluşları, dernekleri ve meslek odalarını çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Başkanı Mehmet Balin de, Gürkan’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, “Biz şehrin ortak akılla yönetilmediğini eksik olarak gördük. Bundan sonraki süreçte hep birlikte bu konuyu işlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Gürkan’ın son durağı Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) oldu. Gürkan, MAKİAD ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sivil toplum kuruluşları, dernekler, meslek odaları bizim ve demokrasi için büyük önem taşıyor. Ayrıca yönetici olan kişinin rahat hareket etmesi açısından da önem taşımaktadır. Biz bu duygu ve düşünce içerisinde bir dizi ziyaretler yapıyoruz.”

MAKİAD Başkanı Suat Sarın ise, Gürkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Selahattin Bey’e, MAKİAD olarak başarılar diliyoruz. Bu seçim Malatya için büyük önem taşıyor. Malatya büyükşehir oldu. İnşallah Malatya için hayırlı olur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız