SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devam Ettireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:27:33
A- A+ PAYLAŞ
 
18-22 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Malatya Günleri tanıtım etkinliği yoğun ilgi görürken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya adına güzel bir etkinlik olduğunu söyledi.
 
Malatya Günleri ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Başkan Çakır, Malatya Günleri’ni siyasi parti genel başkanları, parti temsilcileri, bakanlar, müsteşarlar, genel müdürler başta olmak üzere çok sayıda siyasi ve bürokratın ziyaret ettiğini belirterek, “Bunun yanında çok sayıda Ankara ve civar illerde yaşayan Malatyalılar’ın geldiğini gördük. Ankaralılar ve Ankara’da yaşayan diğer insanlar da geldiler. Misafirlerin geneli organizasyondan çok etkilendiklerini, bugüne kadar gördükleri en iyi organizasyon olduğunu ifade ettiler” dedi.
 
Malatya Günleri tanıtım etkinliğinde açılan stantlarda Malatya’ya ait değerlerinin temsil edildiğini kaydeden Başkan Çakır, özetle şunları söyledi:
 
 “Bu etkinlikte Malatyamız’ın tarihi, doğal güzellikleri, yetiştirdiği sanatçılar, devlet adamları, bilim adamları, kısacası birçok güzellik yansıtıldı, ilçeleri tanıtıldı.
 
Eğer marka şehir olacaksak, bu tür etkinlikleri göstermelik değil, hakkını vererek yapmamız lazım. Bu etkinlik, hakkını vererek yapılan bir çalışma oldu. Malatya’nın tanıtıldığı bir gün oldu.
 
Malatya Günleri tanıtım etkinliğine Vali Ulvi Saran’ın çok büyük gayretler sarfettiğini, Malatya Belediyesi olarak kendilerinin ellerinden gelen katkı ve desteği verdiğini belirten Başkan Çakır, organizasyona emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.
 
Çakır “Güzel bir Malatya etkinliği oldu. Bunun devam etmesi gerekiyor, bunu da devam ettireceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız