SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Kızılcahamam Belediyespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yerlere taşımak istediklerini söyledi.

Takımın başında ilk maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kızıltan, “Bizim için kazanmak önemliydi. Bu takımın öz güveni açısından, geleceği açısından hedefi açısından 2 sıra üzerimizdeki Kızılcıhamamspor’u yenerek, üst sıralara biraz daha sağlam tutunmak istiyorduk. Kolay olmadı. Özellikle maçın başında duran toplarla, kenarlardan pozisyon da bulsak, atamadık. Gol gecikince geçmiş haftalardan dolayı endişe arttı. Ama ikinci yarıda oyuncularımızın büyük gayretiyle bir gol bulduk. Belki başka gollerde olabilirdi. Sahada birazda skoru korumaya yönelik hareket edildi. Ama önemli olan kazanmaktı ve de kazandık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük bir gayret gösterdiler. İnşallah bu bir ilk olur. Bunun devamının geleceğine inanıyorum. Çünkü çok kaliteli bir kadromuz var. Belki şu haftaya kadar beklenen, istenen ortaya konamamış olabilir. Ama bundan sonrası için bu takım çok şeyler yapabilecek gücü ve kalitesi var. İnşallah hep birlikte herkesin desteğiyle bunu başaracağız. Taraftarlarımızda, takıma büyük bir destek verdiler. Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz” dedi.

Kızıltan, Yeni Malatyaspor’un play off’a kalacağını söyleyerek, “Bu takım, Allah’ın izniyle açık ve net bir şekilde play off’a kalacaktır. Bu takımın tek eksiği öz güvendir. Oyuncularımız var olan potansiyellerini ortaya koymamanın ezikliği içerisinde. Bunun için maç kazanmaya ihtiyacımız var. Bugün bu anlamda çok önemliydi. Bu takım kazandıkça ve öz güveni yerine geldikçe; çok daha ekstra, çok daha güzel, izleyenlere keyif veren bir takım olacaktır” diye konuştu.

Play off’ta diğer takımlara göre Yeni Malatyaspor’un artılarının olduğuna dikkat çeken Kızıltan, “İnşallah play off’a kalırız ve orada da güzel şeyler yaparız. Ben inanıyorum. Samimiyetle şunu söyleyeyim; Malatya’nın eski güzel günlerine dönmesi çok uzak olmayacaktır. İnşallah Allah bizle nasip edecektir. Bunun için oyuncularımızla birlikte çok çalışacağız. Ben bu ve bundan sonraki maçlarda her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kızılcahamamspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, “Çok dengeli bir oyun oldu. Oyunun geneli dengeli geçti ama zaman zaman orta sahada üstünlüğü ele geçirdik. Bazı pozisyonlarda bulduk. Ama gol yamadık. Tabi böyle durumlarda gol yapamazsanız, ev sahibi takım avantajını bir şekilde eline alıyor. Hakemde çok uzun bir faul verdi. Oyuncu mücadele etmeyecek mi? Orada çok ucuz bir faul verdi. Daha sonra oyun içinde bakıyoruz, aynı pozisyonlarda vermiyor. Genelde hakemler hakkında konuşmuyorum ama çok belirleyici oldu. Golden sonrada bazı pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Yeni Malatyaspor, hedefleri olan ve büyük paralar harcamış olan bir kulüp. Bizde kendi sistemimizi kurmaya çalışıyoruz. Bugün buradan galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Bundan sonrasına bakacağız. Yeni Malatyaspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız