SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamı Gelecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Stat çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, "Bizim için önemli bir maçtı. Artık bundan sonra çıktığımız her maç önemli. Kendi sahamızda Aydınspor 1923 karşısında önemli bir galibiyet aldık. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizi aldıkları bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. İnşallah bu şekilde devam ederiz" şeklinde konuştu.

Gevrek, takımın Aydınspor 1923 karşısında iyi futbol oynadığını belirterek, şunları söyledi: "Takımımız iyi oynadı. Hepimiz biraz stres yaşadık. Ama 1-0 kazandık. Önemli olan 3 puandı, istediğimizi aldık. Mutluyuz, inşallah devamı gelecek."

Grup'ta yeniden liderliğe yükseldiklerini anımsatan Gevrek, "Şuanda lideriz ama önemli olan sezonu lider tamamlamak. İnşallah bu liderliği sezon sonuna kadar sürdürürüz. Sezon sonunda da şampiyon olup, hep birlikte hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu camia şampiyonluğu hak ediyor" dedi.

"GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARDILAR.."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Yeni Malatyaspor'un sezonu şampiyon olarak tamamlayacağına inandıklarını söyledi.

Çalık, Aydınspor 1923 maçının zorlu geçtiğini ifade ederek, "Zorlu bir maç oynadık. Aydınspor 1923'de ligde hedefi olan bir takım. Bizde, Yeni Malatyaspor'u yalnız bırakmamak üzere stada geldik. Taraftarlarımız muhteşemdi ve inanılmaz bir coşku vardı. O coşkuyla birlikte futbolcularımızda çok iyi bir maç çıkardılar. 44. dakikada İrfan Başaran'ın attığı golle 1-0 galip geldik. Teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum" dedi.

Pendikspor'un Ümraniyespor'a yenilmesinin ardından Yeni Malatyaspor'un liderliğe yükseldiğini kaydeden Çalık, "Yeni Malatyaspor, 2 puan farkla lider oldu. Yeni Malatyaspor, Malatya'mızın çok önemli bir dinamiği. İnşallah oynayacağı maçlardan sonrada ligi birinci sırada tamamlar" diye konuştu. 

Çalık, Yeni Malatyaspor'un şampiyon olması için herkesin yüreğini ve gönlünü ortaya koyduğunu belirterek, "Elbirliğiyle herkes Yeni Malatyaspor'a destek veriyor. İnşallah hedefimiz kalan maçları da kazanmak ve bir üst lige çıkmak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız