SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamından Yanayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:46
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, şehrin değerleriyle yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi.

Gürkan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Turgut Temelli Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Gürkan, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi.

Ziyaretleri esnasında yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Gürkan’a, vatandaşlar büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Bir vatandaş, Selahattin Gürkan’a seçim sürecinde başarılar dileyerek, elindeki simidi Gürkan ile paylaştı. Bazı vatandaşlar ise Gürkan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET

Gürkan, esnaf gezisinin ardından Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile Türkiye İmam Hatipliler Vakfını (TİMAV) ziyaret etti. Gürkan’ın ilk durağı Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği oldu. Birlik başkanı ve üyeleri tarafından karşılanan Gürkan, birliğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, “Biz besicileri unutmadığınız için teşekkür ediyoruz. Hakikaten eğer besicileri arka planda görürseniz, biz üzülürüz, sizde yanılırsınız. Battalgazi’de hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bir bölgemiz. O bölgede ciddi anlamda hayvancılık yapılıyor. Bu noktada bize yardımcı olacağınızdan eminiz” dedi.

“HAYVANCILIĞA CİDDİ DESTEKLER VERİLDİ”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, hayvancılığa en ciddi desteğin AKP iktidarları döneminde verildiğini kaydetti. Güder, üreticileri memnun edecek çalışmalar yaptıklarını anımsatarak, “AK Parti’mizin düşünce ve kuruluş felsefesinde toplumun tüm kesimini kapsama, kuşatma ve kucaklamak vardır. Tabi var olan şey paylaşılınca güzeldir. Her şey paylaştıkça çoğalır ve bereketlenir.  Hayvancılıkla ilgili sorunları sizlerden aldık ve gerekli yerlere taşıdık. Bundan sonrada sizlerle beraber olacağız. Üreticileri memnun edecek çalışmalar yapacağız. Bu anlamda hükümetimiz hayvancılıkla ilgili üreticilerimize önemli destekler verdi” diye konuştu. 

“AK PARTİ İLE ÜRETİCİLERİMİZİN DE YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, yönetim anlayışlarında şehrin değerleriyle birlikte yönetim anlayışının olduğunu belirtti.

Değerleriyle yönetilen şehrin anlam kazanacağını dile getiren Gürkan, şehirde yaşayan insanların yönetimle bütünleşmesi düşüncesinde olduklarını söyledi. 

Gürkan, üretici birliklerinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Toplumun gıdasını karşılayan bir birliğin misafiri olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Besiciliğe hükümetimiz büyük bir destek vermiştir. Malatya’mızda da önemli atılımlar gerçekleştirildi. Üreticilerimizin mağdur olmamaları bizim en büyük dileğimizdir. Kırmızı Et Üreticilerimiz sıkıntılı bir süreç yaşıyordu ama son zamanlarda bir hareket oldu. AK Parti ile birlikte üreticilerimizin de yüzü gülmeye başladı. Tabi bu gülme olgusunun devamından yanayız” ifadelerini kullandı.

 Gürkan, yerel yönetim olarak üretici birliklerine gerekli destekleri vereceklerini de sözlerine ekledi. 

“BİZ MİLLİ İRADEDEN YANAYIZ”

Selahattin Gürkan daha sonra Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Malatya Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Malatya Şubesi Başkanı Mikail Çirkin, TİMAV olarak imam hatip neslinin donanımlı yetişmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Vakıf olarak sürekli kurs ve etkinlikler yaptıklarına dikkat çeken Çirkin, “Biz milli iradenin yanındayız. Milli iradenin tecelli etmesi noktasında duacıyız. Bu noktada da elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. İmam hatipler ve imam hatip vakfı hiçbir zaman herhangi bir partinin yan kuruluşu değildir ama halka hizmet etmek isteyen partilerin her zaman duacısıdır” dedi. 

“İMAM HATİPLERİN ÖNÜ AÇILDI”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, toplumların geleceğinin nesillerle olduğunu vurgulayarak, “Nesli iyi bir şekilde yetiştirmek, koordine etmek ve ileriye hazırlamak gerekiyor. İmam hatiplerde bu neslin yetişmesinde önemli bir rol oynuyor. İmam hatipleri açan kişilerden Allah razı olsun. İmam hatiplerin toplumun yetişmesinde önemli katkıları ve faydaları olmuştur. Ne zamanki kesintisiz eğitim 28 Şubat süreciyle uygulanmasıyla imam hatiplerin önü kesilmiş oldu. Bu neslin üzerinde başka insanlar söz sahibi olmaya çalıştılar. Bir nebzede olsa yapmış oldukları bu çalışmalarda başarılı oldular. Şükürler olsun imam hatip mezunu olan bir Başbakanımız var. Kesintisiz eğitime 4+4+4 sistemi çıkarıldı. Neslin iyi yetişmesi için yasalar çıkarıldı” diye konuştu. 

“TOPLUMA YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK ÖNEMLİDİR”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, topluma yararlı bireyler yetiştirmenin önemli olduğunu kaydetti. 

Toplum ve insanların bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Gürkan, “Bütün değerleriyle o insanı yetiştirdiğiniz zaman toplumda sorunlu insanlar kalmaz. Netice olarak da sağlıklı toplumlar oluştururuz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız