SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Devamını Diliyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Partisinin Battalgazi ilçe kongresine katılmak üzere Cuma günü Malatya'ya gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Pazar günü Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Görüşmeye ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"Bazı programlara katılmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, beraberindeki AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İhsan Koca, Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır ve Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile birlikte, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

14 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın güzel çalışmalar yaptığını, Malatya’nın çehresinin değiştiğini, Sümerbank arazisi üzerine yapılan parkın son derece görkemli olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fırat, “Malatya alt geçitlerle ilk defa bu dönemde tanışmış, ümit ediyorum ki Belediye Başkanımız bunda sonra daha hayırlı işlere vesile olacaktır. Bu hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımızı kutluyorum. Bundan sonraki başarılarının da devamını diliyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’ı Malatya’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Daha gelişmiş ve güzelleşmiş bir Malatya’yı inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Akın, ziyaretin anısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’a kayısı ve kayısı kristali hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız