SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamını Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:43:02
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un forvet oyuncusu Ayhan Yaman, çalışmalarının karşılığını sahada aldıklarını söyledi.

Yeşiltepe'de gazetecilere açıklamada bulunan Yaman, "Çalışmalarımızın karşılığını oynadığımız maçlarda alıyoruz.İyi çalıştık ve sezona iyi başladık.Devamını da inşallah bu hafta getireceğiz.Takımda gerçek anlamda iyi bir arkadaşlık var ve buda sahaya yansıyor zaten. Birlik beraberlik sahaya yansıyor ve neticede de 3 puan geliyor.Bu hafta da Elbistan Belediyespor ile oynayacağız. Tabi biz rakiplerimizi yeniyoruz ama gardımız düşmüyor.Sonuna kadar oynamaya devam edeceğiz.İki rakibimiz muhakkak takılacaklar ve buraya gelecekler.Biz öncelikle kendi maçlarımıza bakacağız.Bizim şuan 8 tane final maçımız kaldı.Bu maçları fire vermeden alıp rakiplerin puan kaybetmesini sağlayacağız.İnşallah bu seriyi de bu hafta Elbistan Belediyespor ile oynayacağımız maçımızda sürdürürüz." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız