SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamını Getirmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-02-17 19:57:36
A- A+ PAYLAŞ

BAL 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü Cihangir Serkan Meriç, "Takımda kalan futbolcularımızı moral motivasyonunu sağlamak ve takımı dengelemek gerçekten çok zor bir iş oldu" dedi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan Meriç, "Bu haftayı kârlı kapatan takım biz olduk. Bu galibiyete takım olarak gerçekten çok ihtiyacımız vardı. Özellikle Yeşilyurtspor maçından sonra oyuncularıma şöyle dedim; Bir maç kaybettik ama birçok şeyde kazandık. Çünkü bu takımda 9 tane ayrılan futbolcu oldu. Bundan dolayı takımın kimyasıyla ilgili sıkıntı yaşadık. Kalan futbolcularımızı moral motivasyonunu sağlamak ve takımı dengelemek gerçekten çok zor bir iş oldu" ifadelerini kullandı.

"DEVAMINI GETİRMEK İSTİYORUZ"

Meriç, Şehit Kamil Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunun devamını getirmek istediklerini belirterek, "Bu takımda 20-22 tane birbirinden farklı oyunlarımız var. En sevindirici olan ise en gerçekçi olan bu maçtan 3 puanla galip ayrılmamızdır. Çünkü ligin aşağı sıradaki takımlarıyla aramızın açılması gerekiyordu. Bence bizim için çok karlı bir hafta oldu. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Oyunun sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar ve çok iyi mücadele ettikleri. Tabi rakipte gol atmak için birkaç kez pozisyon buldu. Direkten dönen topları var. Ama biz galibiyet için hiç vazgeçmedik ve sonunda galibiyetimizi de bulduk. Üç puanımızı aldık. Mutluyuz. Devamını getirerek ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

"PUANLA DÖNECEĞİZ"

Zorlu Elaziz Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını dile getiren Meriç, şunları söyledi:

"Elaziz Belediyespor'un şampiyonluğa oynayıp oynamadığı bizi pek ilgilendirmiyor. Önemli olan bizim ne düşündüğümü. Tabi ki onlar içerde oynayacaklar.  Adıyaman 1954 Spor'un baskısını biliyoruz. Seyircinin etkisinin çok büyük olduğunu biliyoruz ama biz bu saatten sonra böyle oynarsak iyi mücadele edersek, en az puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Oyuncularım kendilerine olan öz güveni tamamen kazandılar. Şimdiye kadar çok çalışıyorduk ama son dakikalar ufak tefek hatalardan dolayı kaybediyorduk. Bundan sonra böyle bir lüksümüz olmamalı. Bu yüzden bu maçtan puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum."

"HER TAKIMI AYNI KATEGORİYE KOYUYORUZ"

Meriç, her takımı aynı kategoriye koyduklarını ve öyle mücadele ettiklerini ifade ederek, "Bizim ligdeki şampiyonluğa oynayan veya küme düşmemeye oynayan takımları aynı kategoriye koyup oynamamız lazım. Bu takım şampiyonluğa oynuyor, bu takım küme düşmemeye oynuyor deyip, maç seçmememiz lazım. Çünkü biz bir çıkışa geçme dönemindeyiz. Bu hafta kazanmışken oyuncularımın bazı şeylere konsantre olacağını düşünüyorum. O yüzden bu hafta bizim için çok önemli bir deplasman olacak. İnşallah puan veya puanlarla döneceğiz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız