SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamını Getirmeliyiz"

0
Güncellendi - 2016-02-18 21:55:17
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor’un orta saha futbolcusu Hamdi Mısırlıgil, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Kümede kalma adına önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Önemli bir galibiyet ama devamını getirmeliyiz” dedi.

Şehit Kamil Belediyespor karşısında takımına 3 puanı getiren oyuncular arasında yer alan Mısırlıgil, galibiyetlerin devamının geleceğini ifade etti.

Mısırlıgil, ligin ikinci yarısına bir takım sıkıntılarla başladıklarını kaydederek, “Bu sezon bir dizi sıkıntılar yaşadık. Özellikle ikinci yarıya bu sıkıntıları çok daha fazla hissederek başladık. Ligde bizim adımıza işler iyi gitmezken, Şehit Kamil Belediyspor karşısında aldığımız 3 puan bir nebze nefes almamızı sağladı. Önemli bir galibiyet aldık. Kümede kalma adına bu galibiyetin önemi gerçekten büyük ama devamını getirmeliyiz” dedi.

Ligin 18. haftasında deplasmanda ligde şampiyonluk hedefi olan Elaziz Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Mısırlıgil, “Geçekten zorlu bir karşılaşma olacak. Ama bu saatten sonra rakiplerin şampiyonluk ya da küme düşme potasında olmaları bizi ilgilendirmiyor. Biz her takıma aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Puanlara ihtiyacımız var. Elaziz Belediyespor deplasmanına da puan ya da puanlar için gideceğiz. İnşallah zorlu deplasmandan istediğimizi alıp öyle döneriz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız