SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devamını İnşallah Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-20 02:51:12
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetler konuşuldu.

Malatya’ya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın bakanımız, bizim önceden beri hukukumuz olan, kendilerini sevdiğimiz, saydığımız ve Malatya’mıza geçmiş dönemde siyasi anlamda hizmet eden, siyasilerin ve siyasilerin belirlenmesi noktasındaki koordinasyon görevindeki görevi en güzel şekilde ifa edip, bizim de şuanda memlekete hizmet etme noktasında önümüzün açılması hususunda hakikaten büyük destekleri olan sayın bakanımızın burada görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabii kendilerinin bize olan güvenini de sarsmamak kaydıyla ve hizmet etme noktasında gerçekten de Battalgazi Belediyesi olarak gerek sosyal belediyecilik, gerek kültürel belediyecilik, gerek hizmet anlamında ve çevrenin korunması, yeşilin korunması noktasında ve vatandaşla bütünleşme noktasındaki belediyecilik anlayışının en güzel temayüz etme örneğini halk nezdinde de hüsnü kabul içerisinde yürütüyoruz. Bugün sabahleyin bir mahallemize gittiğimizde hakikaten köy yollarının hepsinin sıcak asfaltla kaplı olduğunu gördük ve ordaki refah seviyesinin yükselmesi, medeniyetin hangi aşamaya geldiğinin göstergesidir. Bizlerde belediye ve ekip olarak sayın bakanımızın güvenine layık olma noktasındaki çabalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, “Sayın başkanımızı biz uzun yıllardır tanıyoruz, uzun yıllardır biliyoruz. Belediye Başkanlığından beri çok ciddi, çok özel hizmetleri var, güzel hizmetleri var. Bunları her defasında görüyoruz. Belediye başkanıyken ziyaret ettiğimiz zaman ve sonrasında milletvekiliyken de bölgede koordinatör olarak görev yaptığımız süreç içerisinde çok güzel projelere imza attığını çok net bir şekilde gördük. Her geldiğimizde Malatya’nın değişim, dönüşümde olduğunu görüyoruz. Bunda gerek büyükşehrimizin, gerek ilçe belediyelerimizin, Battalgazi’nin ve sayın başkanımızın çok ayrı bir yeri var.Biz bu güzel hizmetleri gördükçe çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Bu güzel başarılı hizmetlerin devamını inşallah bekliyoruz ve inşallah geleceğinden de en ufak bir kuşkumuz söz konusu değil. Bu güzel çalışmaların hem Malatya’ya, hem ülkemize çok ciddi katkılar sunuyor. Nihayetinde merkezi hükümetin yatırımlarıyla birlikte yerel hizmetler doğru yürümezse, güzel projelerle örtüşmezse, o şehrin gelişmesi, büyümesi çok zor. Bu anlam da başkanımızın çok güzel hizmetlerini gördükçe, çok büyük bir memnuniyet duymaktayız. Bugün burada kamu gözetim kurumunun bir programı için ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gelmiştik. Bu vesileyle de bizim için çok önemli olan Battalgazi Belediyesi ve sayın Selahattin başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendileriyle hasbihal etmek istedik. Bu vesileyle buradayız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız