SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devasa Çalışmalar Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:17:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, geçtiğimiz günlerde AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Enis Aydoğan ile yeni yönetiminde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan, göreve geldikten sonra Malatya’da bazı çalışmalara başladıklarını belirterek ilçelerde gençlik yapılanmaları ile ilgili ziyaretleri gerçekleştireceklerini söyledi. Önlerinde bir seçim olduğunu belirten Aydoğan, AKP’nin daha iyi yerlere gelmesi adına ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Aydoğan, bu seçimde Malatya’nın Türkiye’de yine iyi bir dereceye yakalaması içinde geceli gündüzlü çalışacaklarını dile getirdi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Milletvekili Mustafa Şahin de kendilerinden önceki dönemlerde çok ciddi bir takım sıkıntılar yaşanılarak bugünlere geldiklerini belirterek, “Bugünleri kolay bir şekilde salon sosyetesinin yapmış olduğu bir siyasi anlayışla biz elde etmedik. Gerçekten bunlarla ilgili sizin yaşlarınızdan itibaren arkadaşlarımızın bedel ödeyerek buralara geldiklerini biliyoruz” dedi.

AKP ile birlikte yeni bir Türkiye’nin temellerini attıklarını belirten Şahin, “Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bu ülkede bugüne kadar başarılamayanları başardık 9 seçimi geride bıraktık, her seçimde gerçekten bir üst lige taşıdık bu ülkeyi. Hem almış olduğumuz sonuçlar itibariyle hem de yapmış olduğumuz devasa çalışmalarla” diye konuştu.

AKP dönemlerinde özellikle gençler ile ilgili de çok ciddi çalışmalara imza attıklarını belirten Şahin, şuan mecliste görüşülen bir yasa taslağı ile 18 yaşını dolduran gençlere seçme haklarına ilaveten seçilme hakkı da getirileceğini söyledi.

Şahin, “Çanakkale ruhunun bize bırakmış olduğu bu ülkede maalesef bugüne kadar baykuş sesleri ile hep gerçekten kulaklarımız çınlarken ama Allah’a hamd olsun 3 Kasım 2002 seçimlerinde sonra artık bu ülkenin asli çocukları asli sahiplerinin sesleri gür bir şekilde çıkmaya devam edecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız