SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devasa Çalışmalar Yaptık"

0
Güncellendi - 2018-01-29 20:43:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin; "Her yapmış olduğumuz çalışma inanın bizden önceki hükümetlerin tamamından kat ve kat daha fazlasıydı.Malatya'mıza şuana kadar 17 katrilyon liraya yakın 2018 dahil olunca bir yatırımı gerçekleştirmişiz" dedi.

AKP Kale İlçe Teşkilatı danışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya İl Teşkilatı Üyeleri, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve çok sayıda partili katıldı.

Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Zeytin Dalı Terörle Mücadele Operasyonuna değinerek;" Ülkemiz güneyimizden açılan bu terör koridorunu bertaraf edecektir.  Bizim Suriye ile 910 km, Irak ile 331 km sınırımız var. Biz neden buradayız diyenlere şunu söylemek isterim 11 bin km ve hatta okyanus ötesinden gelip buraya yerleşenlere hiçbir şey diyemeyenler bize burada ne işiniz var diyemezler" dedi.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ise ilçe belediyesi olarak yaptıkları yatırımlar hakkın bilgi verdi. Akdemir;" Daha önce ilçemiz üç beş köye hitap ediyordu biz bunu bütün ilçeye yaymaya başladık." dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin AKP hükümetlerinin yatırımlarını anlatarak; "İster Kale ölçeğinde olsun, ister Malatya ölçeğinde olsun, isterse Türkiye genelinde olsun bunların hizmet vermiş olduğumuz alanların tamamında devasa çalışmalar yaptık. Her yapmış olduğumuz çalışma inanın bizden önceki hükümetlerin tamamından kat ve kat daha fazlasıydı. Malatya'mıza şuana kadar 17 katrilyon liraya yakın 2018 dahil olunca bir yatırımı gerçekleştirmişiz" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Dilin kemiği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (6 yıl önce)
    Yaptığınız en DEVASA işte SURİYE'yi Bu Milletin Başına bela ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla