SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Devasa Hizmetler Yapıldı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:30
'Devasa Hizmetler Yapıldı'
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, sağlık alanında devasa hizmetler yaptıklarını söyledi. 

Milletvekili Şahin, Malatya'da temasları kapsamında Tabip Odasını ziyaret etti. Malatya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şahin, oda faaliyetleri ve Malatya'da sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Şahin, AKP iktidarlarının 2002 yılından bu yana birçok alanda önemli hizmetlere imza attığını kaydetti.

Sağlık alanında devasa hizmetler yapıldığını ifade eden Şahin, "Sağlık denildiğinde Türkiye'de 2002 yılı bir milattır. İnsanlarımızı, insan yerine koyduk. O dönemde insanlarımızın kafasındaki hekim algısı çok farklıydı, şimdi çok daha farklı bir noktaya geldi. Önemli olan hizmeti alanın ve verenin memnuniyetinin azami bir düzeye taşınması için siyasi iktidar olarak elbette ki, elimizden gelen gayreti göstermenin çabası içerisinde olacağız" dedi.

Şahin, Malatya'da da sağlık alanında önemli yatırımların yapıldığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Yeni yapılan devlet hastanesi ile alakalı birçok eleştirisel boyutla ele alındı. Yeri, yatak sayısı hep tartışıldı. Ama standartları hiç tartışılmadı. Hastanemizi ziyaret ettiğimizde, kimsenin alınan hizmetlerden şikayetçi olmadığını gördük. Bu bizim adımıza çok sevindirici. Orada yine 300 yataklı kadın doğu ve çocuk hastanesinin yapılması planlandı. Ayrıca 150 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin o kampus alanı içerisinde gerçekleşmesi, yine bunlar bitene kadar Beydağı Devlet Hastanesi'nin olduğu yerde kadın doğun ve çocuk hizmetlerinin verildiği bir hastane statüsünde devam etmesi, eski devlet hastanesinde sağlık hizmetlerinin verilmesiyle ilgili Başbakanımızdan söz aldık. Malatya'da bugüne kadar sağlık alanında güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonraki süreçte de eksik kalan kısımları tamamlamakla beraber, Malatya'mız gerçekten sağlık turizmine aday olan şehirler arasında yer almaktadır."

Malatya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise, "12 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye sağlıkta büyük bir devrim yaşadı. Çok ileri bir noktaya geldi" dedi.

Çalışmaları takdirle takip ettiklerini ve bizzat içerisinde bulunarak yaşadıklarını dile getiren Kızılay, "Sağlığın içerisinde aktif olarak bulunan ve çalışan profesyonel insanlarız. Türkiye, yüz yıllık mesafeyi 12-13 yılda aldı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız