SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devasa İşlere İmza Attılar"!

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:56:10
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Milletvekili Mustafa Şahin İl Genel Meclisinde partisinin grubunu ziyaret etti.
  
Ziyarette Milletvekili Şahin’e, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer eşlik etti. 
  
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata “ Milletvekilimizin Meclisimizi ziyaret etmesi, meclis üyelerimiz açısından çalışmalarında performansını arttırıp, bizleri heyecana getiriyor ve sahada da iyi çalışıyoruz. Sizler tabi ki Malatya’da 3 gün geçiriyorsunuz. Bizler zamanımızın hepsini Malatya’da geçiriyoruz. Siz bu 3 günde bizim çalışmalarımızı aşan çalışmalar yapıyorsunuz. Yeni bir çerçeve çiziyorsunuz Malatya’ya ve bütün problemlerde varlığınızı görüyoruz” dedi.
  
Milletvekili Mustafa Şahin ise “ Burası Malatya’mızın yereldeki meclis yapılanmasının yerel meclislerimizi oluşturan İl Genel Meclisi üyelerimizin olduğu bir mekandır. Bizim AK Parti dönemde yapmış olduğumuz devrim niteliğindeki çalışmaların en önemlilerinden bir tanesi de bu yerel meclislerin biraz daha işlevinin önemli bir noktaya gelmesidir. Bu bağlamda biliyorsunuz meclisimizde 40 üyemiz var. 40 üyenin 33’ü ile AK Parti temsil ediliyor. Bugüne kadar devasa işlere imza attılar” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız