SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Deve mi Ölür, Deveci mi Ölür!.'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:28:26
'Deve mi Ölür, Deveci mi Ölür!.'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, milletvekili aday adaylığı konusunun henüz erken olduğunu belirtti. 

Malatya Gazete ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, hayırlı olması temennisini iletti. Burada konuşan Akın, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçiminde aday adayı olup olmayacağıyla ilgili soruya karşılık Akın, milletvekili aday adaylığı konusunun henüz erken olduğunu belirterek,“O zamana kadar deve mi ölür, deveci mi ölür? Yaşarsak o zaman söyleyelim inşallah” ifadelerini kullandı.

Battagazi Belediyesi’nin İnönü Parkı’ndan İnönü Stadına kadar yeşil kuşak projesi olarak planlaması ve buna da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya ziyaretinde destek vereceğini ifade etmesine rağmen, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün kurumsal internet sitesinde yapılan duyuruda, “Stadyum Alanının Gençlik ve Spor Bakanlığından TOKİ’ye devredilmesiyle Stadyum Alanının İmar Planında Kullanım amacının Konut+Ticaret kullanımına dönüştürülmesi amacıyla ihaleye çıkarılması" konusu Akın’a iletildi.

Akın, “Daha önceki gelişmelerden önce tasarlanmıştır belki. Başbakanımızın talimatından sonra oranın yeniden düzenlenmesi yapılır” şeklinde konuştu.

Cemal Akın, basının önemli görevler yaptığını ifade etti. 

Gazete ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit ise, “kısır çekişmelerden uzak kalan milletvekilimizden, basın kanununda yapılacak değişiklikte bize her türlü katkı ve desteği ifade etmişti. Bu çalışmayı yapacağına inanıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız