SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devir Ücretlerine Yüzde 10 Zam

0
Güncellendi - 2016-12-17 16:06:30
Devir Ücretlerine Yüzde 10 Zam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2016 yılının son toplantısını yaptı.

Büyükşehir Belediyesi UKOME Toplantı Salonu’nda Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar’ın başkanlık ettiği 10. Olağan Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı açılışında kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, geçtiğimiz haftasonu İstanbul’da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

2017 yılı devir ücretleri belirlendi

2016 yılının son toplantısında UKOME tarafından gündemde yer alan 13 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında yer alan S, T, M, J, H plakalı ticari araçlar ile Üniversite hattında çalışan araçların 2017 yılı devir ücretleri yeniden belirlenirken, devir ücretlerinin ortalama yüzde 10 artırılması kararlaştırıldı.

MOTAŞ ve M plaka araçlarda uygulanacak olan ücret tarifesinin de görüşüldüğü toplantıda ayrıca; Şoför Okulu taşıma hattı güzergahında değişiklik yapılması, kasis yapılacak yerlerle ilgili kriterlerin yeniden belirlenmesi, bazı caddelerde tek yön uygulaması yapılmasının yanı sıra gündemdeki diğer maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

Bülten

ukome1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız