SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devlerin Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde yer alan öğrenciler ile Amasya 65 Bin Dev Öğrenci Projesi'nde bulunan öğrenciler Amasya'da buluştu.

Malatya Valiliği döneminde 91 Bin Dev Öğrenci Projesi'ni başlatan Vali Halil İbrahim Daşöz, Amasya'ya atandıktan sonra Amasya'da da 65 Bin Dev Öğrenci Projesi'ni uygulamaya koydu. Kısa bir sürede adım atmaya başlayan proje kapsamında Malatya'da projeyi yürüten öğrenciler ile Amasyalı öğrenciler Amasya'da bir araya geldi.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün davetlisi olarak Amasya'ya gelen Malatyalı öğrenciler, 2 günlük ziyaretlerinde Amasyalı dev öğrencilerle bir araya geldiler, proje hakkında fikir alış verişinde bulundular. 91 Bin Dev Öğrenci Projesi ile 65 dev Öğrenci Projesi'nin kardeş proje olarak eğitime hizmet vereceğini ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz, 65 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında Malatya'da yapılan hizmetlerin çoğunun Amasya'da da yapılacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız