SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devlet Başkanımız Erdoğan.."!!

0
Güncellendi - 2016-02-23 22:21:26
A- A+ PAYLAŞ

  • Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği yönetimini kabul eden ESOB Başkanı Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Devlet Başkanımız" diye tanımladı.

Oğuz Boyları Kardeşlik Derneği Başkanı Murat Ali Tutar, beraberindeki yabancı öğrenciler ile birlikte Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Aralarında İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören yabancı öğrenciler ile Battalgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Murat Maskar’ında bulunduğu heyetin ziyaretinde  konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, Türk milletinin çok duyarlı bir millet olduğunu belirterek, “Türk milleti yardım yaparken haz duyuyor. Önemli olan burada haz duymak, orada vicdanın rahat olmaktı” dedi.

Türk Milletinin gelen yapancı misafirlerine karşı tarihten gelen Ahilik Kültürü ile kucak açtığını belirten Keskin, bugün Türkiye’nin Suriyeli ve diğer yapancılara kapısını açmasındaki en büyük etkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun benliklerinde ve yaşamlarında Ahilik Kültürünü yaşatıyor olmasının yattığını ifade etti.  Keskin, “Yapı ve yaşantı itibariyle, bir yerde de Ahilik Kültürünü yaşatan ve yaşatmaya çalışan, benliğinde yaşayan hem Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hemde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Suriye’den ve başka ülkeden gelen misafirlerimizle daha fazla ilgileniyorlar” dedi.

Keskin,  yaşanan sıkıntıların atlatılacağına inandığını belirterek, “3-4 tane çapulcuya bu ülkeye teslim etmeyeceğiz. Bunu kafalarında geçiren varsa, yanıldıklarını göreceklerdir. Bütün terör olaylarını nefretle kınıyoruz. Kalleşçe, şerefsizce saldırmakla, 2 tane bomba koymakla masum insanları öldürmekle eğer başaracaklarını sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. Bu millet kurtuluşunu kazma ve kürekle karşısındaki topa tüfeğe karşı koyarak kazanmıştır. ‘ Ölürsek şehidiz, kalırsak gaziyiz’ anlayışı ile vatanını seven bu milletin önünde hiçbir güç duramaz. Suriye’den ve başka ülkelerden gelen yapancılar bizim kardeşimizdir. Bizde kardeşten ötesi yoktur” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yavuz (8 yıl önce)
    Şevket bey yine sahnede memlekette dünya kadar eksik var iken bu adamı ziyaret eden iki kişi nedeni ile haber yapılması hangi zihniyetin ürünüdür Malatya haber bir duruş göster samimi ol Allah için dürüst olun bu adam Malatya için ne yapmıştır da bunun reklamını yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (8 yıl önce)
    BOP Eşbaşkanını unuttun Şevket KESKİN. Hani Başkanlığa bu kadar meraklısın, Bunu da kat ki havan olsun.
    0
    0
    Yanıtla