SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devlet Hastanesi Devam Etmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:57:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki muhtarlar, mevcut Devlet Hastanesi'nin işlevini sürdürmesini istiyor.

Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bayram Polatbaş, dernek binasında derneğin yönetim kurulu üyesi muhtarlarla birlikte yaptığı basın açıklamasında, şeker arazisinde yeni hastanenin hizmete açılmasıyla TOKİ’ye verilen devlet hastanesinin işlevini sürdürmesinin şehrin doğusunda yaşan vatandaşlar için gerekli olduğunu söyledi.

21 Eylül ve 22 Eylül günü Malatya’da olacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın sesine kulak vereceğine ve devlet hastanesinin aynı işlevini sürdürmesi için talimat vereceğine inandıklarını söyleyen Polatbaş, yetkililerin ve milletvekillerinin konuyu Başbakan’a iletmelerini istedi. Polatbaş, şehrin doğusunda, merkez ilçe Battalgazi alanında yer alan  devlet hastanesinin işlevini sürdürmesini istediklerini vurguladı.

Polatbaş, devlet hastanesinin işlevini sürdürmesi için Tabipler Odası ve Muhtarlar Derneği’nin yaklaşık iki yıl önce kampanya başlattığını da hatırlatarak, sözü edilen bölgede bulunan muhtarların talepleri nedeniyle böyle bir basın açıklaması yapmayı uygun gördüklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız