SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devlet Kızımı Harcadı!"

A- A+ PAYLAŞ
Eşi Malatyalı olan ve Bodrum'da bir kadınla tatil yaparken görüntülenen BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın, birlikte görüntülendiği kadının babası konuştu ve kızının işine son verilmesine tepki gösterdi.
 
Vatan Gazetesi'nde "Devlet Kızımı Harcadı" başlığıyla yayınlanan haber şöyle:
 
"BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız’ın geçtiğimiz Ağustos ayında Bodrum’da denize girerken görüntülendiği İstanbul İl Özel İdaresi’nde çalışan D.U’nun babası basına yansıyan fotoğraflardan sonra kızının işine son verilmesine isyan etti.
 
İzmir’de yaşayan baba Hasan U.”Kızım yurtdışında ekonomi okudu. Tam düzenini oturtmuşken devlet kızımı harcadı” sözleriyle sitem etti.
 
‘Uygarca karşıladım’
Hasan U., kızı D.U’nun Bengi Yıldız’la aralarında herhangi bir ilişkinin söz konusu olamayacağını söyleyerek olanlara dair şöyle konuştu: “Bengi Yıldız’ı yıllardır tanıyorum, kendisi de ailemi, çocuklarımı tanır. Bir kaç ay önce evlenen kızımın düğünü için İzmir’e gelmişti. Daha sonra da Deniz’le görüştüler. Her sıradan insanın yaptığı gibi denize girmişler, bira içmişler ve tekne gezisi yapmışlar. Ben bir emekli öğretmenim. Uzun yıllardır İzmir’de yaşıyorum, aslen de Elazığlı’yım. Anadolulu olmama rağmen bu tür konulara uygarca bakabilmeyi başarabildim. Kızımın başına gelen bu olayın tek sebebi yanındaki insanın bir milletvekili olması. Herşey bundan ibaret. Bengi ile kızım arasında yasak ilişki olduğu yazıldı çizildi. Böyle bir şeyin olması söz konusu dahi olamaz. Kızım ile Bengi her yaz yan yana gelip tatil yapmazlar. Bodrum’da tesadüf eseri karşılaşmışlar. Herşey tekne gezisi sebebiyle bir araya gelinmiş bir muhabetten ibaret.”
 
“Kızım ile Bengi’nin gazetelere yansıyan fotoğraflarını görünce bir baba olarak kötü bir şey düşünmedim. Çünkü aralarında bizleri utandıracak bir şey olamaz. Bengi zaten evli biri. Kızım ise hiç evlenmedi.
 
İkisinin görüntülerinde ayıplanacak bir şey yok. Ama gerçek böyle olmasına rağmen devlet benim kızımı harcadı. Hem de böyle basit bir şey yüzünden. Bu durumun faturası sadece kızıma çıkarıldı. Bengi partiden ihraç edilmedi ama kızım işinden edildi. Kızıma İstanbul’da bir ev açtık, 5 yıldır İl Özel İdaresi’nde çalışıyordu. Kızım böyle bir konumu yakalamışken bir anda toz bulut oldu herşey. Bengi de bu duruma çok üzüldü. Bizzat beni arayıp özür diledi. Devletin ona yaptığı yobazlığa isyan ediyoruz”
 
Bengi Yıldız ve D.U.’nun bir süre önce yayınlanan fotoğrafından sonra genç kadın işinden olmuştu. Fotoğrafta BDP milletvekili Yıldız ve D.U. Bodrum’da bir plajın barında bira içerken görülüyordu. D.U.’nun babası VATAN’a bu görüntüyü uygarca karşıladığını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız