SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devlet Millet İçindir"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Milletvekili Mustafa Şahin'in Arguvan ilçesini ziyaret ederek, ilçe ve parti yöneticileriyle görüştüğü bildirildi.
 
Şahin'in ziyaretine ilişkin olarak yayınlanan basın bülteni şöyle:
  
"Beraberinde il başkan yardımcısı Eyüp Sağlam, merkez ilçe başkan yardımcısı Mustafa Dağdelen, il demokrasi hakem kurulu üyesi Cumali Altıntop ve partililerle birlikte Arguvan ilçesini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin  Arguvan ilçe başkanı Kudret Kılıç’a yeni görevinde başarılar diledi.
  
Milletvekillerinin halkın arasında olması gerektiğini söyleyen Milletvekili Şahin” milletvekilleri ulaşılmayan insanlar değildir. Halkımızın bizlere rahatlıkla ulaşabilmeleri için elimizden gelen bütün kolaylığı sağlıyoruz. Her hafta bir vekilimiz halk gününde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor. Malatya’ya her gelişimizde sivil toplum kuruluşlarını, muhtarlarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. İlçe, belde köy ziyaretlerimizi aksatmamaya gayret gösteriyoruz. Halkımızın sıkıntılarını en aza indirmek için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bizim anlayışımızda vatandaş olmasa devletin kıymeti yoktur, devlet millet içindir. Esas olan öncelikli olan insana hizmettir. İnsanımızı güvenli huzurlu yaşatmaktır. Bütün çabalar da bunun içindir” dedi.
  
Milletvekili Mustafa Şahin Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı’yı da ziyaret ederek ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız