SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devlet Tiyatrosu Açılıyor

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, Malatya Devlet Tiyatrosu'nun açılışının, 19 Aralık'ta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılacağı bir törenle yapılacağını bildirdi.

Malatya'da bulunan genel müdür Bilgin, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı da makamında ziyaret etti. Belediye Basın Bürosu bu ziyarete ilişkin olarak şu bülteni yayınladı:

"Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, beraberinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay ve bir heyetle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

1 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, “19 Aralık 2008 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanımız sayın Ertuğrul Günay’ın da katılımları ile açılışını yapacağımız Malatya Devlet Tiyatrosu hazırlık çalışmalarını yerinde görmek için teknik ekipteki arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık. İnşallah Bakanımız, Valimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte 19 Aralık 2008 tarihinde Malatya Devlet Tiyatrosunun açılışını yapacağız” dedi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürünü Malatya’da ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, “Malatya’nın da bu tür kültür hizmetlerinden faydalanması, bu alandaki eksikliklerin giderilmesi için yapılan çalışmalar bizleri son derece mutlu etmektedir. Malatya Belediyesi, Malatya İl Özel İdaresi ve Kültür Bakanlığı olarak bu bölgede eşine az rastlanır bir Kültür Sarayı’nı yaptırıyoruz. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımız ile bir eksikliğimiz daha giderilmiş olacaktır. Bu çalışmalarda emeğini esirgemeyen Devlet Tiyatroları Genel Müdürüne teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın günün anısına Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin ve beraberindekilere kayısı hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız