SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devlet Uyku Modunda.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:56
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım seçim çalışmalarını sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi’nde , Milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, ülkenin içerisinde bulunduğu durumun iyi olmadığını belirtirken ,”Devlet uyku moduna geçmiş” dedi.

DEMİRYOLU İŞ SENDİKASI ZİYARETİ

MHP milletvekilli adayları Şinasi Kazancı oğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan ve Serdar Yıldız    MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ‘den oluşan MHP heyeti ilk olarak Demiryolu İş Sendikasını ziyaret etti. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu vurgulayan Demir yolu İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş;  Milletvekili Adayı Kazancıoğlu’na hitaben , "Bizler sizleri vekil olarak değil ev sahibi olarak görmekteyiz. Devleti tanımanız demiryolunda başlamıştır. Burada demiryollarıyla ilgili sayın vekilimize bir şey dememiz uygun değil "dedi.

Kazancıoğlu ise  sivil toplum kuruluşlarının toplumun bilinçlendirilmesinde önemli rol üstlendiklerine dikkat çekerek,”Vatandaşımız sorgulayan hakkını arayan olmalı, sendikaların ana görevi budur. 57 hükümet döneminde hızlı tren projesi yapılırken, Projeye imza attan beş yönetim kurulu üyesinde biri bendim. İnşallah,  Allah nasip edecek ilerde hızlı tren projesinin burada geçmesi için çalışmalarda bulunacağız. Başkanımla birlikte vagon fabrikasının mücadelesini çok verdik. Bundan sonrada burada bu çıtayı yükseltecek arkadaşlar mevcuttur. Sadece demiryollarının meselesini takip etmeyen bir kurumda bizi ağırlamalarından dolayı sevinç duyuyorum. Bütün arkadaşlarımdan bir isteğim var. Demir yollu tabiriyle, yol verin gidelim ama bizi öyle tek başına değil raforlu, peşpeşe gönderin." şeklinde konuştu.   

YOL-İŞ SENDİKASI

MHP heyeti, daha sonra Yol İş Sendikasını ziyaret etti. Ziyarette etmelerinden duyduğu memnuiyetini  dile getiren Malatya şube Başkanı Mustafa Sülü " Bu seçimlerde başarılı ve muaffakolmanızı temenni ediyorum. Çünkü bu ülkede ciddi kargaşalar var. Şu an Malatya'nın  bir şehidi var. Ailesine sabır diliyorum. Her gün bu ülkede kan dökülüyor. Bir sivil toplum örgütü olarak kanın dökülmesinden yana değiliz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu ise ülkenin uyku moduna geçtiğini  belirterek,  şehitlere rahmet ve yakınlarına sabır diledi.  Kazancıoğlu , sözlerine şöyle devam etti

"Malatya'nın bir şehidi var. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. İnşallah bu son şehidimiz olur. Böyle bir ortamda çok buruk çalışıyoruz. Bir yandan bu ülkenin yaşaması , yaşatılması lazım ama öbür yandan çok üzülerek söylüyorum devlet uyku moduna geçmiş. Devletin uyku moduna geçtiğini gören hainler lojistik yığınaklarını yapmışlar. Ya servis beklerken, ya çarşıda ya kapıda yada hastane önünde güvenlik görevlilerimizi şehit ediyorlar. Teröristler şehre inmiş. Ama biz bir yanda bu ülkenin bir çözümü olarak ta seçimi görmekteyiz.  Buradan hem Malatya'ya hemde Türkiye'ye bir çağrı yapmak istiyoruz. Ne olur MHP' ye yol verin şu meselleri çözelim. “

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem de 20 Temmuz'dan sonra başlayan terör olaylarına dikkat çekerek. " Bugün yine şehitlerimiz var. Malatya'nın bir şehidi var. Tüm şehitlerimize Allahtan  rahmet yakınlarına metanet diliyorum" dedi. 

MHP milletvekili adayları, daha sonra Yeşilte Galericiler Sitesi , Malatya Tüketiciler Derneği'ni ve Malatya Ziraat Odası'nı ziyaret ederek. Burada oda temsilcileriyle fikir alış verişinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız