SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Devlet ve Hükümet Dimdik'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Danışmanı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, "Türkiye Cumhuriyeti devletimiz ve hükümetimiz her konuda dimdik duruyor" dedi.

AKP il binasında Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte basın açıklaması yapan AKP Genel Başkan Danışmanı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, anayasa değişikliği ile ilgili olarak "Herkesin bildiği gibi bizler ülkemizde demokratik açılımı, milli birlik beraberlik diye bir projeyi ülkemizin Doğusu, Batısı, Kuzeyi, Güneyi her tarafından varolan kardeşlik duygusunu devam ettirmeler için başlattık. Bu projemiz bir taraftan yürüyor. Bununla beraber parlamentomuzun sorumluluklarından olan yasama görevinin gereği yasama görevimizle ilgili kanunlarımız ve anayasamızla ilgili bir takım çalışmalar yapmanın zorunluluğunu hissediyoruz. Şuanda bu çalışmaları hukukçu arkadaşlarımızın aracılığıyla yürütüyoruz. Umut ediyorum ki gelen her gün, çıkan her yasa, yargıya oluşan her yapımız, ülkemizin geleceği için daha hayırlı ve huzurlu olmamızı sağlayacak" dedi.

Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili gelişmeleri de değerlendiren Gülle şunları söyledi:

"Bu yasayı getirenlerin yaptıkları çok büyük bir yanlış. Yaptıkları asla kabul edilmez bir durum. O konudaki ihtarımızı yaptık. Yapılan yanlışı çok ciddi manada söyledik. Bu yanlışlar ilk defa yapılmıyor. Bu tür yanlışlar üzülerek söylüyorum ki yıllardan beri yapılıyor. Parlamentolarından bu yasa geçtikten sonra, bu ülkelerin hükümetleri de bunun yanlış olduğunu kendilerin bu düşüncede olmadıklarını söylüyorlar. Bu konuyla alakalı ilgili kuruluşlarımız ve hükümetimiz çalışmalarını yapıyorlar. Bundan sonraki süreçte bekleyerek sonucunu göreceğiz. Başkanımızın bu ülkeye ziyaret programı vardı. Bu ülkeye de gitmiyor iptal etti. Türkiye Cumhuriyeti devletimiz ve hükümetimiz her konuda dimdik duruyor. Ülkemizin hakkını, hukukunu korumada asla geri adım atmayacağız ve sorumluluklarımızdan geri kalmayacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız