SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devlet Yurtlarına Yerleştirdik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, son bir hafta içerisinde Malatya genelinde 'cemaat'e ait ev ve yurtlarda kalan yaklaşık 50 öğrencinin il başkanlığına başvurması üzerine kendilerinin bu öğrencilere sahip çıkarak Malatya'daki devlet yurtlarına yerleştirdiklerini söyledi. 

Yazılı bir açıklama yapan Tüfenkci, "Partimize gelerek cemaat yurtlarından ayrılmak isteyen öğrencilerimizin yüzde 80’i kız öğrencilerimiz olup, bu yapının yurtlarında kalan öğrencilerimizin anlattıklarına göre son günlerde ablaları ve ağabeyleri tarafından hem kendilerinin hem de ailelerinin AK Parti'ye oy vermemeleri için telkin seansları düzenleniyormuş. Sosyal medyada AK Partimiz ve Sayın Başbakanımız aleyhine paylaşımların arttırılması isteniliyormuş. Siz hangi hakla o yavrularımıza tehditler ve şantajlar ediyorsunuz? Siz hangi hakla o öğrencilerimize travmalar yaşatıyorsunuz? Bizim için öğrencinin ve ailesinin siyasi düşüncesi değil istikbali önemlidir" diye konuştu.

Öğrencilerin ev ve özel öğrenci yurtlarında AKP aleyhinde gerçekleştirilen propagandalar hakkında geniş bilgi aktardığı ve bazı kullanılan dokümanları da AKP yöneticilere teslim ettikleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız