SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devlete ve Millete Karşı!

A- A+ PAYLAŞ

Kasaba belediye otobüsündeki bir olayla ilgili olarak 6 kişi hakkında “Millete ve Devlete Karşı Tasnif Dışı Suçlar” kapsamında işlem yapıldığı bildirildi!

Dilek Kasabası’nda oturan E.Ö., U.Ş., İ.L., Ö.K., İ.D. ve İ.K.’nın otobüse binerek bilet parası vermediklerinden dolayı, Cumhuriyet Savcılığı’nın açtığı soruşturma sonucu ifadelerinin jandarma tarafından alındığı ve daha sonra serbest bırakıldıkları belirtildi.

Öte yandan Malatya Belediye otobüsüne yolcu olarak binen 16 yaşındaki A.İ.E., 18 yaşındaki Ö.D. ve 17 yaşındaki H.B.K.’nin attıkları biletten şüphelenen otobüs sürücüsünün, ellerindeki diğer biletlere baktığında bunların sahte olduğunu fark ettiği, şahısları 3 bilet ile birlikte polise teslim ettiği bildirildi. “Sahte Bilet Kullanma” suçlamasıyla 3 genç hakkında işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız