SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devletimizin Askerimizin Yanındayız ve Destekçisiyiz"

0
Güncellendi - 2018-01-26 04:09:47
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Kadın Meclisi üyeleri Türkiye’nin Afrin’e yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtını” desteklemek adına basın açıklaması yaptı. Kadın Meclisi ve Çocuk Meclisi üyeleri, vatan ve bayrak sevgimizi sembolize eden üstünde ay yıldız ve İstiklal Marşı’nın birer kıtasının yer aldığı kıyafetler ile vatan ve millet sevgisine vurgu yaptılar.

Çocuk Meclisi üyeleri tarafından okunan Kuran Tilaveti ve İstiklal Marşının ardından, Kadın Meclisi adına Gül Kendirli yaptığı basın açıklamasında, vatan topraklarının her bir karışının şehitlerin aziz kanıyla sulandığını belirterek, bu toprakların bizler için cennetten farksız olduğunu söyledi.

Son dönemlerde coğrafyamız üzerinde oynanan oyunlara birlik ve beraberlik içinde en büyük dersi verdiğimizi ifade eden Kendirli, millet olarak zor günlerde tek yumruk halinde hareket edebileceğimizi tüm dünyaya gösterdiğimizi ifade etti.

Kendirli, “Yine bugün sınırımızda terör örgütleri tarafından başlatılan haince bir girişim ile karşı karşıyayız. Ülkemizin sınır güvenliği ve bu bölgede istikrarın sağlanması adına Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan “Zeytin Dalı Harekâtını” destekliyoruz. Zeytin Dalı Harekâtı ile hem ülkemizin güvenliği hem de bu bölgede barış ve huzurun tesis edileceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

Kendirli, “Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Zaferinde olduğu gibi iman dolu göğse sahip olan şanlı ordumuz sayesinde vatan topraklarında korkusuzca yaşayabiliyoruz. Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Çocuk Meclisi olarak devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız