SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devletin Gemisine Jandarma Baskını!..

A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü Kırkgöz iskelesinde demirli olan Özel İdare’ye ait gezinti gemisine “fuhuş ve uyuşturucu” ihbarı üzerine Jandarma tarafından gece baskını.. Kaptan ile 2’si kadın 4 kişi gözaltına alındı, 15 gram esrar ele geçirildi. Olayın ardından gemi kaptanı hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz Çarşamba gecesi Jandarma’ya yapılan ihbarda, Özel İdare’ye ait olan ve Battalgazi ilçesi Hasırcılar Beldesi Kırkgöz iskelesinde bulunan “Malatya 1” adlı gemide fuhuş yapıldığı, uyuşturucu kullanıldığı bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen jandarmanın, gece gemiye baskın düzenlediği, geminin kaptanı olduğu bildirilen 50 yaşlarındaki C.Y. adlı şahıs 2’si kadın 4 kişiyi yakaladığı bildirildi. Şahıslardan birinin adının F.Y. olduğu, yaralama suçundan polis tarafından arandığı, baskın sırasında yere attığı naylon poşette de 15 gram kubar esrar bulunduğu haber alındı.

Kaptanın yanı sıra, gemide bulunan ve birinin adının F.Y. olduğu belirtilen 2 şahısla, 2 kadının gözaltına alındıkları, operasyonla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verildiği, şahıslardan F.Y.’nin arandığı için polise teslim edildiği, diğerlerinin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu arada; baskında gözaltına alınan diğer şahsın 35 yaşlarındaki K.K., kadınların ise 23 yaşındaki D.K. ve 29 yaşındaki F.E. oldukları haber alındı.

İDARİ SORUŞTURMA..
Malatya’da Valilik başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşların konuklarının da ağırlandığı, göl gezisi yaptırıldığı, protokol etkinliklerinde kullanılan gemiye düzenlenen baskının ardından Özel İdare Genel Sekreterliği’nce de idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Kazgan, olayı baskından bir süre sonra öğrendiklerini ve Özel İdare personeli olan gemi kaptanı C.Y.’nın görevden alındığını, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

ARŞİV FOTO: Jandarmanın "fuhuş ve uyuşturucu" ihbarı üzerine baskın yaptığı Özel İdare'ye ait "Malatya 1" gemisi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız