SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devletin Hükümetin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2016-08-05 20:29:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Muhtarlar 15 Temmuz darbe gecesinden beri Millet Meydanındaki görevlerini nöbetleşe kesintisiz devam ettiriyor. Yeşilyurt Mahalle Muhtarları, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonla “Milli İrade” nöbetinde bir araya geldi. Malatya Valiliği giriş kapısında nöbetlerini tutan Muhtarları Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yalnız bırakmadı.

7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapa’da düzenlenecek “Demokrasi ve Şehitler” Mitingiyle tamamlanacak darbe karşıtı gösterilerde Malatyalılar meydanları boş bırakmıyor.

Darbe girişiminin olduğu ilk andan itibaren tankları durduran, kurşunlara karşı göğsünü siper ederek ülke bütünlüğünün muhafaza edilmesi anlamında meydanlara dökülen ve kenti albayraklarla süsleyen Malatyalılar, Millet Meydanındaki nöbetini kararlılıkla sürdürüyor. Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonla bir araya gelen 82 Mahalle Muhtarı hep birlikte “Milli İrade” nöbeti tuttu.

 “OKÇULAR TEPESİNDE NÖBETTEYİZ”

Malatya Muhtarlar Derneği, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren merkez, ilçe ve kırsal mahallelerin muhtarları, 15 Temmuz gecesinden başlayarak kesintisiz alanı terk etmeden nöbet tutuyor.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarlarının bir araya geldiği organizasyonda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve STK Temsilcileri Muhtarları yalnız bırakmadı. Muhtarlar, ‘Ne olursan Ol Yine Gel, Darbeci Fetö Sen Gelme”, “Ümmetin Son Kalesi, Okçular Tepesinde Nöbetteyiz”, “21 Günlük Nöbetimizde Vukuat Yoktur Başkomutanım” “Ben Ölmeye Hazırım, Sen Öldürmeye Hazır mısın” dövizleri taşıyan muhtarlar, ellerindeki Türk Bayraklarıyla FETÖ darbe girişimini protesto ettiler.

“TÜRK BAYRAĞI ALTINDA YÜCE MİLLETİMİZE HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz, yaptığı konuşmada “Şu gerçek çok iyi bilinmelidir ki, biz muhtarlar olarak devletimizin ve hükümetimizin yanında, terörün ve darbenin karşısındayız. Her zaman şanlı Türk Bayrağımızın altında, ülkemize, yüce milletimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Demokrasi, bayrak ve vatan adına nöbetimize devam ediyoruz. Bizleri hiçbir platformda yalnız bırakmayan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başta olmak üzere tüm muhtarlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek ikinci emre kadar burada olacağız” diye konuştu.

“DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Eren ise “Muhtarlar olarak bugün kenetlenerek darbeye karşı duruyoruz.Her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanındayız. Darbeye kalkışanları lanetliyoruz. Onlar hiç bir zaman başarılı olamayacaklar” dedi.

Bülten

Pano0m1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız