SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Devletin İstihbaratı Ne Yapıyor?'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:54
'Devletin İstihbaratı Ne Yapıyor?'
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Türkiye’nin pek çok yerinde, güpegündüz şehrin ortasında   mayın  patlatılıyor. Devletin istihbarat teşkilatı ne yapıyor? O gençlerimiz niye ölüyor? Hiç kimse sorumluluk almıyor.”dedi.

GAZİLERİ İKİYE AYRILDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı  Halit Ziya Öztürk gazi ve şehit yakınlarının sorunlarını aktararak “  Bizler, Kıbrıs, Kore, İstiklal savaşına katılan gazileriz. Bizlerin çok hakları gasp edildi. Gaziler hakları ödenenler ve ödenmeyenler diye ikiye ayrıldı.Sosyal güvencesi olanlar, olmayanlar diye ikiye ayrıldı. Halil İbrahim Daşöz valimiz bu binayı derneğimize aldı. Kira ödemiyoruz. Kira ödemiş olsak belki de şimdiye dağılmış olurduk. TBMM’de gazilerin ve şehit yakınlarının sesi olmanızı istiyoruz.Sizlere seçimlerde başarılar diliyoruz. Tekrar milletvekili olmanız için de bizler de yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

DEVLET BABA EVLATLAR ARASINDA AYRIM YAPMAMALI

“Bugün Türkiye Cumhuriyeti varsa, şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde.  Eğer o fedakarlıklar olmasaydı bugün böyle bir devlet olmazdı.” Şeklinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Hem İstiklal Savaşı’nda hem Kıbrıs Savaşında Türkiye’nin var olmasını sağlayan gazilerimizdir, şehitlerimizdir. Gazi ve şehitlerimizin hiçbir zaman  hakkı ödenemez. Geçtiğimiz günlerde şehit aileleri ve gazilerimiz genel merkezimize gelerek görüşmeler yaptılar. Gazilerimizin uğradıkları haksızlıkları, mağduriyeti biliyoruz. Devlet baba kendi evlatları arasında ayrım yapmamalı. Kıbrıs’ın bağımsızlığını kazanma mücadelesinde , oradaki insanların Kıbrıs’ta yalnız bırakılmaması uğruna mücadele verenler unutulmamalı. Yine İstiklal Savaşı hepimiz için çok önemli. Türkiye, Ortadoğu ülkesi değilse, mezhep savaşları, etnik kimlik kavgaları  yoksa İstiklal Savaşı’nda Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması sayesindedir. Bu nedenle Devletin ayrım yapmaması gerekiyor. Bu konu Genel Başkanımızla da konuşuldu. Bizim görevimiz sizlere destek vermektir.” Dedi.

TÜRKİYE’NİN RAHATLAMASI İÇİN CHP İKTİDARI LAZIM

“Seçim çalışmalarına başladık. 8 Haziranda sahaya çıktık. Hiç evimize girmedik” diyen Ağbaba, “ Malatya’nın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Türkiye’nin huzuru için, barış için Türkiye’nin rahatlaması için CHP’nin iktidar olması gerekiyor. Türkiye’yi izliyorsunuz. İktidar kendi gibi düşünmeyen herkese baskı yapıyor. Doğan Gurubuna, 13 yıldır kol kola gezdikleri cemaat dedikleri yapıya baskı yapıyor.”şeklinde konuştu.

GÜPEGÜNDÜZ, ŞEHRİN ORTASINDA

Ağbaba “Türkiye, huzursuzluk içinde, özellikle seçimden sonra , Suruç ile birlikte şehit haberleri gelmeye başladı. Toplum da alışmaya başladı. Şimdi bir iki şehit  haber olmuyor, 10-15 olursa haber oluyor. Türkiye’nin gençlerinin insanların toprağa düşmemesi gerekiyor.Şehitlerimiz çok zorluklarla yetiştiriliyor. Türkiye’nin pek çok yerinde, güpegündüz şehrin ortasına   mayın  patlatılıyor. Kimin koyduğunu kimse bilmiyor.Düşünün, Cezmi Kartay Caddesi’nin ortasına 2 yıl önce mayın konmuş, üzerine asfalt dökülmüş ama kimse bilmiyor.Kimse takip etmiyor.  Devletin istihbarat teşkilatı ne yapıyor? O gençlerimiz niye ölüyor. Hiç kimse sorumluluk almıyor. Türkiye’ye barış gelmesi için CHP İktidarına ihtiyaç var.” İfadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız