SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devletin Sahipleri Bizleriz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:00:10
A- A+ PAYLAŞ

MHP Hekimhan olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan seçimlerde Başkan Ramazan Öztürk, yeniden başkan seçildi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan 11’inci olağan kongresi gerçekleşti. Başkan Ramazan Öztürk, 156 üyenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. MHP Hekimhan İlçe binasında yapılan kongreye MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Adem Özbay, MHP Malatya İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Malatya eski İl Başkanı ve MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, MHP Malatya eski İl Başkanı Ömer Ekici ve partililer katıldı. Yoklama ve açılış yapıldıktan sonra bir dakika saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kongre başladı. Divan heyetinin oluşmasından sonra kongrenin açılış konuşmasını Ramazan Öztürk yaptı. Öztürk, MHP Hekimhan 11’inci olağan kongresinin Hekimhan ve Malatya ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

“MİLLET BİZDEN HİZMET BEKLİYOR”

Divan Başkanı Adem Özbay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı MHP’lilerle paylaştı. Ardından hem ülke hem de Malatya gündemiyle ilgili değerlendirme yapan Özbay, MHP’nin ideali, hedefi olan bir parti olduğunu belirterek, “MHP’nin hedefinde hem bölgede hem de ülkede birinci parti yapma vardır. Bu anlayış, erdem tüm dava arkadaşlarımıza yüklenen bir vazifedir. Milletimiz bizlerden hizmet beklemektedir. Hırsızlık, yolsuzluk batağında olan iktidar, milletimizi fakirliğe mahkum etmiştir. Erzak paketleriyle yetinmeye mecbur bırakmıştır. Esnafımızı siftah edemez duruma getirmiştir. Çiftçimizin mahsulündeki berekete göz dikmiştir. Bu düzene son vermek hepimizin vazifesi ve boynumuzun borcudur. Her alanda saldıra uğrayan devletimiz, bizlerden hizmet beklemektedir. Çünkü devletin sahipleri bizleriz. Bayrağımız saldırılara uğramış, siyasi iktidar ise seyretmektedir. Türklüğe saldırılar artmış, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ sözlerini sökerek bu saldırılara destek verilmiştir. Adalet ayaklar altına alınmış, menfaatler şer güçlerin odak noktası olmuştur. Manevi dünyamıza saldırılar dinmek bilmemiş, şehitlerimizin kemikleri sızlatılmış, gazilerimizin protez bacaklarına para bulunamazken, saraylarda israf hayatı sürdürülmektedir. Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim ile dalga geçilmiştir. Kutsal değerlerimize saldırılar artmıştır.”

“BU OYUNLARI BOZARIZ”

Türkiye’nin bölünmenin eşiğine getirildiğini ifade eden Özbay, vatandaşların PKK’nın insafına terk edildiğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüştür. 12 yıllık AKP iktidarının ülkemize getirdiği felaketler saymakla bitmez. Biz, MHP olarak bu oyunu bozarız. Bu kutlu iktidar yolculuğumuzda milletimizle omuz omuza yürüyerek Türk milletinin hak ettiği yere taşıyacağız. Mensubu olduğumuz Hekimhan ilçemiz kültürüyle, yiğidiyle hepimizin göz nurudur. Sokaklarında kimlik bulduğumuz, komşuluklarında huzur yakaladığımız, adıyla iftar ettiğimiz Hekimhan, sadece MHP’nin kongresini yapmış olmayacaktır. İktidara giden yolda makus talihimizi yeneceğiz. Bugün sadece kongre günü değil, liderimiz Devlet Bahçeli’ye iktidar sözü verme günüdür. Bu borcumuzu ödeme günüdür. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e layık olma günüdür.”

MALATYA’DA MİLLETVEKİLLERİ ÇIKARACAĞIZ

MHP Malatya İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya ise AKP’nin bir düğün partisi olduğunu, düğünün 2015 seçimlerinden sonra ereceğini, MHP’nin de Malatya’da milletvekilleri çıkaracağını söyledi.

MHP HEKİMHAN İLÇE YÖNETİM LİSTESİ

Yapılan konuşmalardan sonra MHP Hekimhan İlçe teşkilatı faaliyet ve mali rapor okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından kongre seçimlerine geçildi. 156 üyenin oy kullanması beklenen seçimlerde Ramazan Öztürk, yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliğine Aydın Özdemir, İbrahim Avcu, Tamer Ekmekçi, Salim Akyüz, Halil Pektaş, Aziz Kimya Özcan, Bülent Ulaş, Mustafa Tokmak, Mehmet Yücel, Sezgin Avşar, Zafer Oktay, Yusuf Soyer, Ramazan Doğan ve Süleyman Genç seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız