SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devletle Millet Barıştı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki partili heyetle birlikte Doğanyol’da iftar programına katıldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Muhtarlar ve vatandaşlarla yapılan iftardan sonra Doğanyol’da esnafı gezen ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Ömer Faruk Öz, çarşıda ve çay bahçelerinde oturan vatandaşlarla ve esnafla birlikte çay içip sorunlarını dinledi.

Güncel konularla ilgili gelen bazı soruları cevaplarken Öz şunları söyledi:

“Ak Parti iktidarı döneminde tam anlamıyla devletle millet barıştı. Şu kutlu Ramazan ayında kardeşliğe, milli birlik ve beraberliğe vurgu yapmamız gerekiyor. Milli birlik ve beraberlik için çok önemli adımlar atıldı, atılmaya devam ediliyor. Bütün dezavantajlı gruplara sahip çıkıyoruz. Hiçbir dönem olmadığı kadar devlet müşfik ve kucaklayıcı yüzünü gösteriyor vatandaşa. Buna rağmen saldırarak, taş atarak tahrik etmeye çalışanların oyununu herkes görüyor artık. Bu oyuna gelmeyeceğiz.

Millete hizmet etmek en önemli gündemimiz. Şimdi sulama projelerini öncelikli olarak tamamlamak için bir çalışma yürütüyoruz. Kayısı üreticisinin sorunlarını uzun vadeli ve kalıcı yöntemlerle çözmek için çalışıyoruz. Günü kurtarmak değil eser bırakmaktır esas olan.”

Beraberindeki heyetle birlikte Gökçe Beldesini de ziyaret eden Ömer Faruk Öz, burada da vatandaşlarla hasbihal etti ve sıkıntılarını dinledi. Gökçe Beldesi Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Doşer’in de katıldığı bu çay sohbetinde de vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini milletvekiline ilettiler.

Doğanyol ziyaretinde Milletvekili Ömer Faruk Öz’e AKP İl Başkan Yardımcıları Selim Çağlar ve Nadir Çalık, İl Yonetim Kurulu üyeleri Kemal Açıkgöz, Zeki Günay, Necmettin Karakaş ve Coşkun Çetin, İl Genel Meclisi üyesi Rıza Sinanoğlu, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Doğanyol İlçe Başkanı Fetahmet Bay da eşlik ettiler.

PÜTÜRGE'DE CAMİ AÇILIŞI..

AKP Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Pütürge Kaymakamı Nuri Gezici ile birlikte Pütürge’nin Çığırlı Köyünde hayırsever işadamları tarafından onarılan köy camii ve köye yaptırılan çeşme, imam lojmanı, Kur’an Kursu, Gasilhane, Şadırvan ve Köy Mutfağı’nın açılışını yaptı. 

Cami açılışı Pütürge Müftüsü Cemil Alıcı’nın yaptığı dua ile başladı. Malatya Milletvekil Ömer Faruk Öz üç kişinin amel defterinin kıyamete kadar kapanmayacağını bunlardan birinin hayırlı evlat yetiştiren ana-baba, birinin ilim adamı, bir diğerinin de herkesin faydalanacağı eserler; camiler okullar, çeşmeler, köprüler yapan hayır sahipleri olduğunu anlattı.

Öz, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte gelecek hizmetlerin de 3-4 kat artacağını anlattı.

Kaymakam Nuri Gezici, katkıda bulunan hayır sahipleri ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen cami açılışından sonra köy çeşmesinin de kurdelesi kesildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız